Oogcomfortmodus inschakelen om inspanning voor uw ogen te voorkomen

Toepasselijke producten: HUAWEI P smart Z
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Oogcomfortmodus inschakelen om inspanning voor uw ogen te voorkomen

Worden uw ogen vermoeid en pijnlijk nadat u een lange tijd naar uw apparaat hebt gekeken? Met Oogcomfortmodus wordt blauw licht effectief verminderd en wordt het scherm aangepast naar warmere kleuren, zodat oogvermoeidheid wordt verminderd en uw gezichtsvermogen wordt beschermd.

Oogcomfortmodus inschakelen: Open Instellingen, ga naar Weergave > Oogcomfort en schakel Oogcomfort in. Het pictogram Oogcomfortmodus wordt weergegeven in de statusbalk. Zodra Oogcomfortmodus is ingeschakeld, wordt blauw licht gefilterd en krijgt het scherm een gele tint.

Oogcomfortmodus snel in- of uitschakelen: Veeg omlaag vanaf de statusbalk om het meldingenpaneel te openen. Klap het snelkoppelingenpaneel uit vanaf het meldingenpaneel en schakel in of uit.

Oogcomfortmodus op vaste tijden inschakelen: U kunt uw apparaat zo instellen dat Oogcomfortmodus elke dag gedurende een vaste periode wordt ingeschakeld. Dit doet u door, wanneer Oogcomfortmodus is uitgeschakeld, Instellingen te openen, vervolgens naar Weergave > Oogcomfort te gaan en Gepland in te schakelen. Stel vervolgens uw gewenste Starttijd en Eindtijd in.

De kleurtemperatuur van Oogcomfortmodus aanpassen: Zodra Oogcomfortmodus is ingeschakeld, wordt blauw licht gefilterd en krijgt het scherm een mild gele tint. U kunt de kleurtemperatuur naar wens aanpassen. Nadat u Oogcomfort hebt ingeschakeld, kunt u de schuifbalk voor de kleurtemperatuur aanpassen voor een koelere of warmere schermkleur.

• Gun uw ogen tien minuten rust nadat u uw mobiele telefoon een half uur lang heeft gebruikt.
  • Terwijl u rust, kijkt u in de verte om uw oogspieren te ontspannen en oogmoeheid tegen te gaan.
  • Door goede oogverzorgingsgewoontes kunt u uw gezichtsvermogen beschermen en bijziendheid helpen voorkomen.