Hoe synchroniseer ik gegevens van Cloud naar mijn telefoon?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Hoe synchroniseer ik gegevens van Cloud naar mijn telefoon?

Voor EMUI 5.X of hoger geldt dat Foto's, Contactpersonen, Notities, Agenda en Wi-Fi gebruikmaken van synchronisatie in twee richtingen. Ga naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Cloud en schakel gegevenssynchronisatie in. De betreffende gegevens op Cloud worden automatisch gesynchroniseerd naar uw telefoon.

Als u Opnames en Geblokkeerd wilt synchroniseren, moet u de betreffende gegevens handmatig vanaf Cloud downloaden naar uw telefoon.