Hoe upload ik foto's en video's naar Cloud?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Hoe upload ik foto's en video's naar Cloud?

Ga op uw telefoon naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Cloud > Foto's en schakel Cloud-foto's synchroniseren in. Uw foto's, video's, schermafbeeldingen en andere geselecteerde albums worden naar Cloud gesynchroniseerd zodra uw telefoon is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.

Als u het album van een app van derden wilt synchroniseren, gaat u naar Foto's > Meer > Instellingen > Meer albums en zet u de schakelaar voor dat album aan.

Opmerking: In EMUI-versie 5.X en hoger is synchronisatie in twee richtingen tussen de cloud en het apparaat toegevoegd. Foto's of video's die uit de cloud worden verwijderd, worden ook verwijderd van uw lokale apparaat, en andersom.