Waar worden mijn gedownloade bestanden weergegeven in Bestanden?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Waar worden mijn gedownloade bestanden weergegeven in Bestanden?

Versies lager dan 8.0.3.304

1. Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden.
  2. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.

Versie 8.0.3.304 of hoger

1. Ga naar Bestanden > Categorieën > Veelgebruikte apps en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden.
  2. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Bestanden > Categorieën > Veelgebruikte apps.
  3. Als u snel toegang wilt hebben tot recent gedownloade benaderen, gaat u naar Bestanden > Categorieën > Recent en zoekt u naar de bestanden in de betreffende app van derden.

Versie 10.2.1.301 of hoger

1. Ga naar Bestanden > Categorieën en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden.
  2. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Bestanden > Recent > Snelle toegang > Browser.
  3. Als u snel toegang wilt hebben tot recent gedownloade benaderen, gaat u naar Bestanden > Recent en zoekt u naar de bestanden in de betreffende app van derden.

Opmerking:

• Als u uw versie van Bestanden wilt controleren, gaat u naar Bestanden > Instellingen > Over.
  • Als u dit pad niet kunt vinden, gaat u naar Bestanden > Categorieën > > Instellingen > Over.