Op welke manieren kan ik me met mijn HUAWEI-id aanmelden?

zoom in pic
Op welke manieren kan ik me met mijn HUAWEI-id aanmelden?

U kunt u op vier manieren bij uw HUAWEI-id aanmelden:

• Meld u aan met uw mobiele telefoonnummer, uw e-mailadres of Aanmeld-id samen met het wachtwoord.
  • Meld u aan met uw mobiele telefoonnummer, uw e-mailadres of Aanmeld-id samen met een verificatiecode.
  • Meld u aan met het account van een derde die aan uw HUAWEI-id is gekoppeld, als u er tijdens de registratie een hebt gekoppeld.
  • Meld u aan door het scannen van een code die wordt weergegeven op de mobiele telefoon die bij dit HUAWEI-id is aangemeld.

Opmerking:

• Het aanmeldings-id is het unieke identificatienummer van uw HUAWEI-id en kan slechts eenmaal worden gewijzigd. Ga voor wijziging ervan naar Instellingen > HUAWEI-id > Persoonlijke info > Aanmeld-id > en voer de nieuwe Aanmeld-id die u wilt instellen in.
    • Huawei mobile services APP(HMS) moet worden bijgewerkt naar 2.6.5.300 en een latere versie.