(Accountwijzigingsverzoek) Hoe kan ik mijn HUAWEI-id loskoppelen of wijzigen als mijn bijbehorende telefoonnummer of e-mailadres niet langer in gebruik is?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
(Accountwijzigingsverzoek) Hoe kan ik mijn HUAWEI-id loskoppelen of wijzigen als mijn bijbehorende telefoonnummer of e-mailadres niet langer in gebruik is?

Als het bijbehorende telefoonnummer of e-mailadres niet langer in gebruik is, moet u een verzoek tot het wijzigen van uw account indienen om een nieuw telefoonnummer of e-mailadres te koppelen.

Opmerking: De slagingskans voor het verzoek is hoger als u het verzoek vanaf uw veelgebruikte apparaat indient.

Een verzoek op uw telefoon indienen:

Als uw HUAWEI-id is aangemeld

Ga naar Instellingen > HUAWEI-id > Account en beveiliging > Telefoonnummer > Wijzigen en vul de informatie volgens de instructies op het scherm in.

Als uw HUAWEI-id niet is aangemeld

Ga naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Problemen rapporteren, klik op Wijzig telefoonnummer/e-mailadres om uw verzoek in te dienen > start en vul dan de informatie in overeenstemming met de instructies op het scherm in.

Handig of niet?
Bedankt voor uw feedback.