Het serienummer (SN) op Huawei-telefoons en -tablets zoeken

zoom in pic
Het serienummer (SN) op Huawei-telefoons en -tablets zoeken

Wat is een SN?

SN, of serienummer, is een uniek nummer dat informatie vastlegt zoals de productiedatum en de garantiestatus van het product. Elk product heeft slechts één bijbehorend serienummer.

Zo vindt u het

Probeer de onderstaande methoden om het SN op uw Huawei-telefoons en -tablets te vinden:

• Als u de oorspronkelijke verpakkingsdoos hebt bewaard, vindt u het SN op het label dat erop is geplakt (zie de onderstaande afbeelding).

• Als de oorspronkelijke verpakkingsdoos ontbreekt, maar u de telefoon of tablet wel kunt inschakelen, voert u de onderstaande bewerking uit:

Methode 1: Voer *#06# op de beltoetsen in. Het SN verschijnt dan op uw scherm (van toepassing op de telefoons en tablets die simkaarten ondersteunen).

Methode 2: Controleer het in Instellingen. Hieronder wordt een voorbeeld gegeven op basis van EMUI 10:

1. Open Instellingen.
  2. Blader omlaag naar de onderkant en tik op Over telefoon.
  3. Zoek Status.
  4. U vindt het SN in Status.

Voor telefoons en tablets waarop EMUI 8.X, EMUI 9.X of Magic UI 2.X wordt uitgevoerd, opent u Instellingen, zoekt u Systeem en tikt u vervolgens op Over telefoon (Info over tablet). U vindt het SN in Status.

Methode 3: Zoek het SN in de Support(HiCare)-app door naar Support (HiCare)> Mij > Mijn apparaat te gaan. U vindt het SN onder de streepjescode.

• Als de oorspronkelijke verpakkingsdoos ontbreekt en de telefoon of tablet niet kan worden ingeschakeld, controleert u het label op de achterkant dat met het nieuwe product wordt meegeleverd om het SN te vinden.