Virtuele navigatietoetsen op mijn HUAWEI-telefoon reageren niet

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Virtuele navigatietoetsen op mijn HUAWEI-telefoon reageren niet

Als u Navigatie met drie toetsen gebruikt, kunt u het probleem als volgt oplossen:

Virtuele navigatietoetsen op het startscherm reageren niet

Dit kan komen omdat het gedeelte Mis-touchpreventie is aangetikt. Vergeet niet om in plaats daarvan op de virtuele navigatietoets te tikken.

• Probeer met meer precisie op de navigatietoetsen te tikken.

• Vermijd het aantikken van de gebieden boven of tussen de navigatietoetsen.

Virtuele navigatietoetsen reageren niet wanneer een app wordt gestart

1. Wanneer een app na het starten wordt geladen, kunnen de navigatietoetsen korte tijd niet reageren.
  2. Bepaalde apps kunnen niet worden afgesloten via de Return-toets. Als u dergelijke apps wilt sluiten, gaat u naar het scherm Recente taken om het uitvoeren ervan te beëindigen.

Voor Navigatie met drie toetsen: tik op en tik op om apps op de achtergrond te sluiten.

Voor Gebarennavigatie: veeg vanaf de onderkant naar het midden van het scherm en tik op om apps op de achtergrond te sluiten.

Als het probleem blijft optreden

Als het probleem nog steeds niet opgelost is, maak dan een back-up van uw gegevens en ga met uw apparaat en aankoopbewijs naar een bevoegd klantenservicecentrum van Huawei voor ondersteuning.