Ongewenste berichten filteren en blokkeren

Toepasselijke producten: HUAWEI Mate 40 Pro(single sim card 8gb+256gb、dual sim card 8gb+256gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Ongewenste berichten filteren en blokkeren

Stel verschillende blokkeerregels in, zoals uw zwarte lijst, om verkopen, fraude en andere soorten spam-berichten te blokkeren.

Ongewenste berichten blokkeren

1. Ga naar Berichten > > Geblokkeerd > .

Of ga naar Optimalisatie > Geblokkeerd > .

2. Tik op Regels voor berichtblokkering en schakel Onbekende nummers blokkeren in. Uw apparaat blokkeert dan alle berichten van onbekende nummers.

Berichten van specifieke nummers blokkeren

1. Ga naar Berichten > > Geblokkeerd > > Blokkeerlijst.

2. Tik op en voeg de nummers die u wilt blokkeren, toe. Sms- en mms-berichten die door deze nummers worden verzonden, worden allemaal geblokkeerd.

Berichten met specifieke trefwoorden blokkeren

1. Ga naar Berichten > > Geblokkeerd > > Blokkeerlijst met trefwoorden.

2. Tik op en voeg de trefwoorden in waarop u wilt filteren. Alle berichten met deze trefwoorden worden geblokkeerd.

Instellen of u meldingen ontvangt voor geblokkeerde berichten

Ga naar Berichten > > Geblokkeerd > > Meldingen ontvangen en stel in of u meldingen wilt ontvangen wanneer er berichten zijn geblokkeerd.

Geblokkeerde berichten beheren

Op het scherm Geblokkeerd kunt u een geblokkeerd bericht beheren, zoals door records te verwijderen, berichten te herstellen of verzoeken in te dienen als een nummer onjuist is gemarkeerd.

Ga naar Berichten > > Geblokkeerd . U kunt vervolgens:
  • Tik op een record en selecteer Herstellen naar berichten om dit bericht naar de app Berichten te herstellen. Tik op Toevoegen aan vertrouwde lijst om het nummer dat bij dit bericht hoort, aan de vertrouwde lijst toe te voegen. Tik op Verwijderen om het berichtrecord te verwijderen.

• Tik op Wissen om geblokkeerde berichten in batches te verwijderen.

• Tik op Blokkeringsregels om de blokkeringsregels te wijzigen.