Tablet Clone gebruiken om gegevens naar uw nieuwe apparaat te verplaatsen

Toepasselijke producten: HUAWEI MatePad Pro(10.8 inches wifi 8gb+256gb、10.8 inches lte 6gb+128gb、10.8 inches wifi only 6gb+128gb、10.8 inches wifi 6gb+128gb、10.8 inches wifi only 8gb+256gb、10.8 inches lte 8gb+256gb),HUAWEI MatePad Pro 5G(10.8 inches 8gb+512gb、10.8 inches 8gb+256gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Tablet Clone gebruiken om gegevens naar uw nieuwe apparaat te verplaatsen

Met Tablet Clone kunt u snel en soepel alle basisgegevens (met inbegrip van contacten, agenda, afbeeldingen en video's) van uw oude apparaat naar uw nieuwe apparaat verplaatsen.

Gegevens vanaf een Android-apparaat overbrengen

1. Op uw nieuwe apparaat opent u de app Tablet Clone . Of ga naar Instellingen > Systeem & updates > Tablet Clone, tik op Dit is het nieuwe apparaat en tik vervolgens op Huawei of Overige Android.

2. Volg de instructies op het beeldscherm om Tablet Clone op uw oude apparaat te downloaden en installeren.

3. Op uw oude apparaat opent u de app Tablet Clone en tikt u op Dit is het oude apparaat. Volg de instructies op het beeldscherm om uw oude apparaat met uw nieuwe apparaat te verbinden door een code te scannen of handmatig een verbinding tot stand te brengen.

4. Op uw oude apparaat selecteert u de gegevens die u wilt klonen en tikt u op Overdragen om met klonen te beginnen.

Tablet Clone is alleen beschikbaar op apparaten met Android 7.0 of later.

Gegevens overzetten vanaf een iPhone of iPad

1. Op uw nieuwe apparaat opent u de app Tablet Clone . Of ga naar Instellingen > Systeem & updates > Tablet Clone, tik op Dit is het nieuwe apparaat en tik vervolgens op iPhone/iPad.

2. Volg de instructies op het beeldscherm om Tablet Clone op uw oude apparaat te downloaden en installeren.

3. Op uw oude apparaat opent u de app Tablet Clone en tikt u op Dit is het oude apparaat. Volg de instructies op het beeldscherm om uw oude apparaat met uw nieuwe apparaat te verbinden door een code te scannen of handmatig een verbinding tot stand te brengen.

4. Op uw oude apparaat selecteert u de gegevens die u wilt klonen en volgt u daarna de instructies op het beeldscherm om het klonen van gegevens uit te voeren.

Tablet Clone is alleen beschikbaar op apparaten met iOS 8.0 of later.