Hoe wijzig of reset ik het wachtwoord voor de functie Toegangsbeperkingen in HUAWEIAppGallery?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Hoe wijzig of reset ik het wachtwoord voor de functie Toegangsbeperkingen in HUAWEIAppGallery?
  1. Als u uw kind hebt geselecteerd als de persoon die het apparaat gaat gebruiken in Digitale balans:

Wachtwoord wijzigen: ga naar Inst. > Digitale balans > Beveiligingsinstellingen > Pincode wijzigen > Uw pincode vergeten? en gebruik uw beveiligingsvraag of de bijbehorende HUAWEI-id om het wachtwoord te wijzigen.

Wachtwoordverificatie uitschakelen: ga naar Inst. > Digitale balans > Digitale balans uitschakelen (u wordt gevraagd de 6-cijferige PIN in te voeren die u hebt ingesteld). 1

2. Als uw apparaat Digitale balans niet ondersteunt of als u uzelf hebt geselecteerd als de persoon die het apparaat gaat gebruiken:

Wachtwoord wijzigen: niet ondersteund. Gebruik de volgende methode om de functie Toegangsbeperkingen uit te schakelen en opnieuw in te schakelen.

Wachtwoordverificatie uitschakelen: zoek en open HUAWEIAppGallery in Inst., wis de gegevens ervan, schakel de Toegangsbeperkingen-functie in en stel het wachtwoord opnieuw in. Om dat te doen, gaat u naar:

Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > AppGallery > Geheugen > Cache wissen/Gegevens wissen

Het verwijderen van de gegevens van HUAWEIAppGallery heeft geen invloed op andere gegevens op uw telefoon en zal HUAWEIAppGallery alleen herstellen naar de status onmiddellijk nadat deze voor de eerste keer wordt geïnstalleerd.