Toegang krijgen tot Petal Clip

zoom in pic
Toegang krijgen tot Petal Clip
  • Foto's > Albums > Video's > Bewerken

• Foto's > Foto's > Selecteer meerdere afbeeldingen/video's > Maken > Video

• Foto's > Albums > Selecteer meerdere afbeeldingen/video's > Maken > Video

• Foto's > Hoogtepunten > Selecteer meerdere afbeeldingen/video's > Maken > Video
  • Foto's > Hoogtepunten > Klik op de video om het afspeelscherm te openen > Bewerkingspictogram in de rechterbenedenhoek > Selecteer een sjabloon > Exporteren > Exporteren.
  • Foto's > Ontdekken > Maken/Petal Clip > Selecteer afbeeldingen/video's > Start

• Foto's > Ontdekken > Microfilmcreatie > Selecteer een sjabloon > Aan de slag > Importeer materialen en tik op Volgende > Exporteren > Exporteren.

• Foto's > Een videoweergavescherm > Instellingen in de rechterbovenhoek > Bewerken
  • HUAWEI Video > Ik > Lokaal > Een videoweergavescherm > Clip-pictogram onderaan
  • Voor meer informatie over hoe u dit probleem kunt oplossen, raadpleegt u Kan het pictogram van de Petal Clip-app niet op het startscherm van mijn HUAWEI-telefoon vinden.