Wat moet ik doen als HUAWEIAppGallery onverwacht wordt afgesloten of niet kan worden geopend op mijn telefoon/tablet?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Wat moet ik doen als HUAWEIAppGallery onverwacht wordt afgesloten of niet kan worden geopend op mijn telefoon/tablet?

Ga als volgt te werk:

1. Als het probleem optreedt nadat u het systeem van uw apparaat hebt bijgewerkt, open dan de officiële HUAWEI AppGallery-website, tik op de profielfoto in de rechterbovenhoek, download de nieuwste versie van HUAWEIAppGallery en probeer het opnieuw.
  2. Wis de cache en gegevens van HUAWEIAppGallery en probeer het opnieuw. Om de cache en gegevens te wissen, gaat u naar:

Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > AppGallery > Geheugen > Cache wissen/Gegevens wissen

3. Verwijder updates voor HUAWEIAppGallery zodat het kan worden hersteld naar de fabrieksversie en kijk of het goed werkt. Als u updates wilt verwijderen, gaat u naar:

Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > AppGallery > Updates verwijderen

Als HUAWEIAppGallery goed werkt, ga dan naar AppGallery > Ik > Controleren op updates en werk het bij naar de nieuwste versie.

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de klantenservice van Huawei in uw regio en geef uw systeemlogboeken voor ondersteuning.