24,9 € voor vervanging van smartphonebatterij

Vervangende smartphone-batterij met ultralage prijs, slechts 24,9 € voor alle modellen als we reserveonderdelen beschikbaar hebben. U kunt ook uw pc-batterij vervangen door 79€  of tabletbatterij met 49€

20% korting op schermvervangingsservice

20% korting voor schermvervanging voor smartphones, tablets en smartwatches met officiële reparatieservice

Modelli eleggibili

Gratis reiniging en film voor HUAWEI-gebruikers

Tijdens de campagneperiode kunnen alle HUAWEI-gebruikers van smartphones, tablets en smartwatches genieten van één gratis schoonmaak- en filmservice, en pc-gebruikers kunnen genieten van één gratis schoonmaakservice.

Hoe deel te nemen?

Bezoek de volgende door HUAWEI geautoriseerde servicecentra om van uw gratis diensten te genieten.

Stad Servicecentrum Adres
Amsterdam HUAWEI Authorized Service Center Amsterdam Ferdinand Bolstraat 96H, 1072 LN, Amsterdam, Netherlands

* Voor deze gratis diensten dient u een afspraak te maken alvorens deel te nemen.

FAQ

• Q: Welk type apparaat kan deelnemen aan de batterijvervangingsservice en de schermvervangingsservice?
    A: We willen alle HUAWEI-producten ondersteunen, maar dit hangt af van de beschikbaarheid van onze reserveonderdelen. U kunt van tevoren een reparatieservice plannen om te bevestigen dat de reserveonderdelen beschikbaar zijn voor aankoop, en vervolgens ofwel het servicecentrum bezoeken of uw apparaat opsturen voor vervanging.
  • Q: Kan ik een batterijvervanging of schermvervanging kopen als cadeau voor mijn vriend?
    A: Ja, maar als je iets koopt, moet je het serienummer van het apparaat van je vriend invoeren.
  • Q: Wat is inbegrepen bij de gratis schoonmaak- en filmservice?
    A: We zullen het vuile oppervlak van uw product reinigen, maar niet het stof binnenin, en we zullen uw apparaat niet demonteren. Na reiniging plakken wij gratis een schermbeschermfolie voor je toestel.
Neem contact met ons op
  • Live chat