Hoe controleer ik IMEI/MEID, SN- of MAC-codes?
  • Methode 1:

Als het apparaat is ingeschakeld, bel *#06# voor opvragen.
  • Methode 2:

Als het apparaat is ingeschakeld, open Instellingen -> Over telefoon -> Huidige status voor opvragen.
  • Methode 3:

Controleer de IMEI, SN-codes op het label aan de achterkant als de accu-afdekking verwijderd kan worden.
  • Methode 4:

Controleer de IMEI, SN-codes op de productverpakking.
  • Methode 1:

Controleer de IMEI, SN-codes op de productverpakking.
  • Methode 2:

Controleer de IMEI, SN-codes op het label op de achterste afdekking van het apparaat.
  • Methode 3:

Controleer de IMEI, SN-codes aan de binnen- en buitenkant van de kaartsleuf.

(toepasselijk voor tablets van de M-serie, T-serie)

• Methode 4:

Als het apparaat is ingeschakeld, bel *#06# voor opvragen.

(alleen van toepassing voor tablets in oproepstatus)

• Methode 1:

Controleer de productverpakking: S/N is het serienummer.
  • Methode 2:

Zoeken op de telefoonsoftware
    Android-systeem:

Android-systeem: open HUAWEI Wearable APP-startpagina > klik op het pictogram in de linkerbovenhoek om de bandinstellingen te openen > de onderste regel is het Mac-adres.

• IOS-systeem:

open Instellingen > Algemeen > Over apparaat > HUAWEI B2, klik om het „serienummer“ weer te geven, dit is het MAC-adres.

• Methode 3:

Controleer de behuizing van het apparaat.
    1. Controleer de binnenkant van het lipje. Het 20-cijferige nummer is de SN (van toepassing voor HUAWEI-band).
  • 2. Controleer de achterkant van de Bluetooth-hoofdtelefoon. S/N is het serienummer (toepasselijk voor B2).
  • 3. Controleer de SIM-kaartafdekking.
  • 4. Controleer de achterkant van de watch (toepasselijk voor B0).
  • Draadloze router

• Methode 1:

Bekijk het S/N- en MAC-adres op het naamplaatje aan de onderkant van het apparaat.
    • Methode 2:

Bekijk het S/N- en MAC-adres op de kleurenverpakking.
    • Methode 3:

Onderhoudspagina: bezoek de onderhoudspagina 192.168.3.1 -> meer functies -> routerstatus -> routerinformatie. Op deze pagina kunt u de routerinformatie, waaronder het S/N- en MAC-adres bekijken.
    • Methode 4:

Open Hilink APP en klik op het tandwielpictogram van Instellingen in de rechtbovenhoek van de startpagina -> Apparaat -> Apparaatinformatie. Op deze pagina kunt u de routerinformatie, waaronder S/N bekijken.
  • PLCs

• Methode 1:

Bekijk het S/N- en MAC-adres op het naamplaatje van het apparaat.
    • Methode 2:

Bekijk het S/N- en MAC-adres op de kleurenverpakking.
  • IPTV

• Methode 1:

Bekijk het S/N- en MAC-adres op het naamplaatje van het apparaat.
    • Methode 2:

Controleren op software

● SN controleren: Instellingen -> Over -> Systeem
      ● MAC controleren: Instellingen -> Over -> Netwerk