Microsoft Windows 11 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 10 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 8.1 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 7 32-bits of 64-bits versie

Windows Vista 32-bits of 64-bits versie

Beschikbare schijfruimte: 500 MB

RAM-geheugen: 1 GB

Monitor: 1024x768 schermresolutie en 16-bit kleur

Para utilizadores do Windows XP/Vista, EMUI 4.1 e abaixo, é favor clicar aqui para transferir.

X

C93388EEAC3E07D583DA1A64A8682C99444C30B9C71B275D492A7E1F51618213

X

macOS Catalina 10.15.5

macOS Mojave 10.14.6

macOS High Sierra 10.13.6

macOS Sierra 10.12.6

OS X El Capitan 10.11.6

OS X Yosemite 10.10.5

OS X Mavericks 10.9.5

OS X Mountain Lion 10.8.5

X

HUAWEI HiSuite

De slimme manier om uw apparaat te beheren

Windows Download

V14.0.0.320 | 2024.01.10 | 46.3 M

Systeem vereisten

Microsoft Windows 11 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 10 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 8.1 32-bits of 64-bits versie

Microsoft Windows 7 32-bits of 64-bits versie

Windows Vista 32-bits of 64-bits versie

Beschikbare schijfruimte: 500 MB

RAM-geheugen: 1 GB

Monitor: 1024x768 schermresolutie en 16-bit kleur

Para utilizadores do Windows XP/Vista, EMUI 4.1 e abaixo, é favor clicar aqui para transferir.

SHA256

C93388EEAC3E07D583DA1A64A
8682C99444C30B9C71B275D492
A7E1F51618213

Mac Download

V13.0.0.300 | 2022.09.17 | 28.5 M

Systeem vereisten-Mac

macOS Catalina 10.15.5

macOS Mojave 10.14.6

macOS High Sierra 10.13.6

macOS Sierra 10.12.6

OS X El Capitan 10.11.6

OS X Yosemite 10.10.5

OS X Mavericks 10.9.5

OS X Mountain Lion 10.8.5

Drie hoogtepunten

Gegevensbeheer

Maak het u gemakkelijk om uw pc te gebruiken contacten, berichten, afbeeldingen, video's, applicaties en andere gegevens beheren.

Data backup

Maak een back-up en herstel uw telefoongegevens. Houd uw belangrijke informatie intact.

Systeemherstel

Upgrade uw mobiele telefoonsysteem gemakkelijk naar de nieuwste versie.

Beheer eenvoudig uw gegevens en software

Geef gebruikers een geweldige ervaring

Installatie- en verbindingsgids

Download het HiSuite-softwarepakket volgens uw systeem.

• Dubbelklik op het EXE-bestand.
  • Klik om de overeenkomst en verklaring te accepteren.
  • Klik om te beginnen met installeren.

Verbind telefoon

USB-gegevenskabelverbinding

• Van toepassing op Mac / Windows-systeem

Verbind de mobiele telefoon met de computer met een USB-gegevenskabel

(Klik op Bestand overdragen of Foto's overdragen en schakel HDB in.)

Open HDB

• Ga naar Instellingen in en typ vervolgens HDB in de bovenste zoekbalk.
  • Klik op "HiSuite toestaan HDB te gebruiken" in de zoekresultaten.
  • Ga akkoord met de autorisaties op uw telefoon wanneer u verbinding maakt.
    (Als u de autorisaties wilt intrekken na gebruik van HiSuite, klikt u op " HDB-machtigingen HiSuite intrekken".)
  • Open HiSuite op uw telefoon, voer de weergegeven achtcijferige verificatiecode in het verificatiecode-invoervak ​​op de computer in en klik op de knop "Verbinden".

Alle functies zitten in de HUAWEI HiSuite

(De Mac-versie ondersteunt momenteel alleen "Fotobeheer", "Videobeheer", "Bestandsbeheer", "Backup / Herstel".)

Screenshot

• Eén klik om onmiddellijk elk geweldig moment vast te leggen

Back-up en herstel

• Van de gegevens op apparaten kan een back-up worden gemaakt op de computer, inclusief contacten, berichten, applicaties, muziek, belgeschiedenis, e-mails en planning
  • Het ondersteunt ook het overzetten van back-upgegevens naar apparaten

Berichtenbeheer

• Verzend en ontvang berichten op de computer
  • Beheer berichten en exporteer ze naar de computer
  • Ondersteuning van massale sms-berichten

Contactenbeheer

• Contacten verwijderen
  • Contacten importeren en exporteren
  • Beheer contactgroepen

Videobeheer

• Ondersteuning van meerdere manieren om video's te bekijken
  • Video's importeren en exporteren

Galerijbeheer

• Ondersteuning van meerdere manieren om foto's te bekijken
  • Afbeeldingen importeren en exporteren
  • Stel de afbeelding in als apparaatachtergrond

Systeemherstel

• Herstel het apparaat naar de fabrieksinstellingen wanneer het systeem crasht en niet kan worden ingeschakeld

Updaten

• Biedt de functie om Upgrade en Rollback voor Huawei Mobile Systeem uit te voeren

Bestandsbeheer

• Beheer bestanden op interne opslag en SD-kaarten
  • Exporteer bestanden naar computers
  • Bestanden importeren naar mobiele telefoons