HUAWEI M-Pencil (2nd generation)

HUAWEI M-Pencil (2nd generation)
HUAWEI M-Pencil (2nd generation)

*Овој производ е компатибилен со HUAWEI MateBook E, HUAWEI MatePad Pro серијата, HUAWEI MatePad серијата и HUAWEI MatePad серијата хартија со HarmonyOS 2 или понова верзија (не вклучува HUAWEI MatePad T и MediaPad). Има уште претстојни HUAWEI таблети компатибилни со HUAWEI M-Pencil (втора генерација).

*Овој производ е компатибилен со HUAWEI MateBook E, HUAWEI MatePad Pro серијата, HUAWEI MatePad серијата и HUAWEI MatePad серијата хартија со HarmonyOS 2 или понова верзија (не вклучува HUAWEI MatePad T и MediaPad). Има уште претстојни HUAWEI таблети компатибилни со HUAWEI M-Pencil (втора генерација).

Погледнете го видеото

Иновативен дизајн за креативниот ум

HUAWEI M-Pencil комбинира транспарентен дизајн на врвовите, со платина и напредна технологија за природно искуство при пишување и цртање. Заоблениот дизајн во форма на шестоаголник е подобрен за да ви даде поудобен стисок. Финишот со технологија против отпечатоци од прсти ја одржува површината чиста и убава.

HUAWEI M-Pencil (2nd generation) Design

1

Вашите најдобри идеи може да се реализираат

HUAWEI M-Pencil ви овозможува да ја оживеете вашата имагинација. Со 4096 нивоа на чувствителност на притисок и чувствителност на навалување2, можете да цртате и пишувате со поголема контрола за целосно да го покажете вашиот стил и да сенчите како професионалец. Вашите идеи нека се пренесат преку пенкалото, благодарение на ниската латентност3.

HUAWEI M-Pencil (2nd generation) Experience

Допрете два пати за промена на алатки4

Дизајнирано да го направи HUAWEI M-Pencil уште попогодна алатка. Можете да се префрлате помеѓу четка и гума за бришење едноставно со двоен допир со прстот врз одредената област на HUAWEI M-Pencil.

HUAWEI M-Pencil (2nd generation) Double Tap to Switch Tool

Се полни како магија

Прикачете го HUAWEI M-Pencil на вашиот таблет магнетно за да се поврзете и полните безжично5. Кога е целосно наполнето, пенкалото трае 10 часа6. Спуштете го HUAWEI M-Pencil напред на таблетот во рок од 30 секунди и можете да цртате и пишувате уште 10 минути6.

HUAWEI M-Pencil (2nd generation) Magnetic Attaching and Wireless Charging
  • 1. HUAWEI M-Pencil (2nd generation) доаѓа со 2 заменливи врвови во неговото пакување.
  • 2. Чувствителноста на притисок и навалување е поддржана само од одредени апликации. Вистинските перформанси може да варираат во зависност од апликациите и стилот на пишување, итн.
  • 3. Оваа функција е поддржана само од одредени апликации. Вистинските перформанси може да се разликуваат кога користите различни апликации.
  • 4. Оваа функција е поддржана само од одредени апликации. Вистинските перформанси може да се разликуваат. Стандардната поставка е префрлување помеѓу четка и гума. Можете исто така да ја промените поставката и да се префрлите на други алатки за цртање.
  • 5. Само одредени таблети на HUAWEI поддржуваат автоматско поврзување, магнетно прицврстување и безжично полнење. За други модели, потребен ви е полнач за HUAWEI M-Pencil за поврзување и полнење.
  • 6. Податоците се базирани на лабораториските резултати на HUAWEI. Вистинските податоци може да варираат поради индивидуалните разлики, навиките на корисниците и факторите на животната средина.
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи