HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

Магијата на магнетите

Зголемете ја вашата ефикасност со HUAWEI Smart Magnetic тастатурата. Прикачете ја магнетно на вашиот таблет за брзо поставување, а потоа тастатурата ќе се поврзе и полни автоматски. Благодарение на паметната технологија за магнетна индукција, таблетот се вклучува откако ќе се отвори кутијата за тастатура и преминува во режим на мирување кога е затворена.

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

Држач со двоен агол, заштита од сите страни

Со лесен дизајн и издржлив PU материјал, футролата за тастатура го штити вашиот таблет каде и да одите и овозможува помалку трошење со текот на времето. Двојниот агол на гледање ви овозможува да гледате филмови и да пребарувате веб -страници со удобност.

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

Изнесете ја вашата продуктивност во целост

Тастатурата е дизајнирана за удобно искуство при пишување. Нејзините копчиња од 1,3 мм обезбедуваат тактилен фидбек при пишување и ви овозможува да пишувате попрецизно.

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

Кратенки како на компјутер

Користењето кратенки на тастатурата ви заштедува многу време. Со повеќе од 40 кратенки за софтвер и оперативен систем1, можете полесно и побрзо да се справите со сложено едитирање, графикони и други задачи.

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

Допри за споделување2

Проектирајте го екранот на телефонот на екранот на таблетот со едноставно допирање на копчето Shift. Пренесете забелешки и е-пошта од вашиот телефон на таблетот и ефикасно завршете ги со тастатурата.

HUAWEI Smart Magnetic Keyboard (Compatible with HUAWEI MatePad 11)

  1. Оваа функција е поддржана само од одредени апликации и може да се користат само некои кратенки за оперативниот систем. Вистинското искуство може да варира.
  2. За да работи оваа функција, прво треба да вклучите NFC на вашиот телефон, а потоа допрете ја областа за NFC на вашиот телефон до иконата на копчето Shift. Оваа функција е поддржана од одредени таблети на HUAWEI со HarmonyOS 2 или понови, и телефони на HUAWEI со HarmonyOS 2 или понови. За повеќе информации при купување на поврзани производи или за користење на оваа функција, консултирајте се со Центарот за корисници на HUAWEI.
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи