Слушалки и звучници

HUAWEI
FreeBuds Pro
Нова дефиниција на намалување на бучава

HUAWEI FreeBuds Pro претставува интелигентен динамичен ANC што ви носи природно и чисто искуство на слушање.

HUAWEI FreeBuds Pro
Аудио (8)