Прашања за приватност

Прашања за приватност

Овде, на Порталот на Huawei за прашања во врска со приватноста, може да ги примените вашите права за приватност на податоците и да контактирате со правните субјекти на Huawei и службеникот за заштита на податоци на Huawei со прашања во врска со обработката на вашите лични податоци. Започнете со избирање на вашата земја/регион и производот или услугата за која се однесува вашето барање.

Ние ќе ги зачуваме вашите податоци во базите на податоци лоцирани во Германија.

Ние ќе ги обработуваме и задржуваме вашите податоци до шест (6) години од последната интеракција.

Ако имате барање што не е поврзано со приватноста, како што е неисправен производ, предлог за подобрување или друго прашање или загриженост што не е поврзано со вашите лични податоци, ве молиме обратете се за помош преку телефонската линија за услуги на Huawei. Кликнете овде за да го најдете телефонскиот број за секоја земја/регион.

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи