HUAWEI Assistant

HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
HUAWEI Assistant icon
HUAWEI Асистент
Вашиот личен асистент, со само едно повлекување
Со денешната страница на асистентот, Huawei им носи на корисниците ново ниво на интелигентни перформанси, помагајќи им да најдат услуги и информации кога и каде се потребни.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
Инстант пристап
Инстант пристап им овозможува на корисниците услуги во сите сценарија, практично препорачани услуги засновани на желбата на корисниците.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
SmartCare картички
SmartCare картичките им даваат интелигентна и динамична способност на нашите корисници. Наместо да ја барате вистинската апликација, услугите ќе бидат препорачани кога ќе бидат потребни. Со обезбедување на информативни картички за корисниците, тие можат да видат основни информации за нивниот телефон и услуги од трети страни, како што се содржина во живо или патување во картички.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
Новости
За Huawei Новости се здруживме со водечките новински агенции и провајдери. Ова е причината зошто можеме да им донесеме персонализирани вести на нашите корисници веднаш кога ќе се појават.