HUAWEI Browser

HUAWEI Прелистувач HUAWEI Прелистувач
Prohlížeč HUAWEI
HUAWEI Прелистувач
Преобликување на вашите врски
Huawei прелистувачот е посветен на обезбедување на брз интернет прелистување, удобно пребарување и сеопфатна заштита на приватноста за корисниците на телефони и таблети. Во исто време, нејзиниот Newsfeed ќе ве информира.
HUAWEI Прелистувач HUAWEI Прелистувач
Безбедно прелистување
Huawei прелистувачот има за цел да обезбеди висококвалитетно и сигурно искуство во прелистување, што гарантира дека вашиот телефон е секогаш безбеден.
HUAWEI Прелистувач HUAWEI Прелистувач
Кратенки до вашите омилени апликации
За лесен пристап вашите најважни кратенки секогаш се првото нешто што го гледате при отворање на прелистувачот.
HUAWEI Прелистувач HUAWEI Прелистувач
Новости
Со цел да останеме ажурирани во текот на целиот ден, го интегриравме нашиот Newsfeed во прелистувачот. Со бесконечно движење до дното на прелистувачот, можете да прочитате колку повеќе вести сакате.