HUAWEI Mobile Cloud | HUAWEI Северна Македонија

HUAWEI Mobile Cloud

Чувајте ги вашите податоци безбедно

Безбедно чувајте ги вашите фотографии, видеа, контакти, белешки и други важни информации. HUAWEI Mobile Cloud ви овозможува да направите резервни копии на вашите податоци на безбеден облак што спречува губење на податоци во случај да го изгубите телефонот, како и да ви овозможи удобно да ги пренесувате вашите податоци на нов уред во секое време, на кое било место.

Резервна копија

Автоматско и безбедно резервно решение

Галерија

Контакти

Календар

Бележник

WLAN

Повици

Пораки

Времето

Часовник

Рекордер

Прелистувач

Поставки

Синхронизирање на податоци од Галерија

Негување на секој момент

Овозможете синхронизација на податоци за галерија за безбедно и автоматско синхронизирање на вашите фотографии и видеа со облакот од кој било од вашите мобилни уреди. Можете полесно да се најавите во облакот за да ги видите, управувате и преземате вашите фотографии и видеа.

Huawei Drive

Лесен начин за зачувување на датотеки

Huawei Drive ви овозможува слободно да ги зачувате фотографиите, аудио, видеата, документите, компресираните датотеки и апликациите на вашиот телефон во облакот. На вашиот телефон, отворете управување со датотеки и внесете Huawei Drive или најавете се на cloud.huawei.com за брзо и практично управување или зачувување на вашите податоци.

Лесно управување во секое време, на кое било место

Пријавете се на cloud.huawei.com со вашиот HUAWEI проект за управување со податоците за складирање на облак од кој било уред во секое време. Можете да ги видите вашите контакти, тетратка, фотографија, албуми, како и да го лоцирате вашиот телефон или дури и да ги избришете податоците на вашиот телефон од далечина во случај да го изгубите телефонот за да спречите кражба на вашите приватни податоци.

Овозможете Cloud на вашиот телефон

Допрете ја иконата Поставки на почетниот екран на вашиот телефон, отворете го менито Cloud и овозможете ги карактеристиките по потреба.

1. Одете на поставките

2. Најавете се со вашиот Huawei ID

3.HUAWEI Mobile Cloud сега е овозможенo

Одете во Поставки> Huawei ID за да го овозможите HUAWEI Mobile Cloud. За најдобро искуство HUAWEI Mobile Cloud, се препорачува да го ажурирате HUAWEI Cloud до најновата верзија.