HUAWEI WATCH GT 2 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro
HUAWEI WATCH GT 2 Pro

'Global Media High
Star' Оцени и Награди

 • HUAWEI Freelace Pro- pro-high star ratings and awards

 • HUAWEI Freelace Pro- pro-high star ratings and awards

'Global Media High
Star' Оцени и Награди

 • HUAWEI Freelace Pro- pro-high star ratings and awards
 • HUAWEI Freelace Pro- pro-high star ratings and awards
DESIGN
HUAWEI WATCH GT 2 Pro Design

Запознајте ја новата
елеганција на уметноста

Стаклото од сафир на часовникот се спојува непречено со титаниумската рамка за лесен и цврст дизајн. Сјајниот и пријателски за кожата керамички грб обезбедува удобно носење. Со софистицирана изработка, HUAWEI WATCH GT 2 Pro нуди префинет изглед со совршен баланс на уметноста и технологијата.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro ID
HUAWEI WATCH GT 2 Pro ID
HUAWEI WATCH GT 2 Pro ID
HUAWEI WATCH GT 2 Pro ID
Sport Edition Classic Edition
HUAWEI WATCH GT 2 Pro moon dial

Уживајте во
тајните на природата

Подигнете го зглобот, можете да ги видете времињата на изгрејсонце, зајдисонце, изгревање и заоѓање на месечината, а потоа да се подготвите за авантури на отворено. Дури и осумте типови фази на месечината како што се млада месечина, полна месечина, четвртина месечина, итн., плимата и осеката, ви овозможуваат да го набљудувате небото и да уживате во романтиката додека гледате како минува времето.

Наменето за
вашиот стил

Изберете го лицето на часовникот од над 200 опции, за секогаш да може да одговара на вашиот стил во текот на денот.2 Забавувајте се со динамичните лица на часовникот или читајте податоци во реално време директно со функционалното лице на часовникот.
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
HUAWEI WATCH GT 2 Pro dial market
Sport
HUAWEI WATCH GT 2 Pro sport
HUAWEI WATCH GT 2 Pro skiing

Скијање и
сноубординг

HUAWEI WATCH GT 2 Pro обезбедува сеопфатни податоци како што се срцев ритам, просечна брзина, максималната падина, патеката и растојанието за скијање, скијање и сноуборд на скијачко поле. Освен тоа, исто така можете да добивате говорни предупредувања3 доколку некои податоци ја надминуваат нормалната стапка. Добра придружба за одржување на одлична рамнотежа со голема брзина.
HUAWEI WATCH GT 2 Pro Golf

Личен тренер
за голф

Новата Golf Driving Range функција успева да го анализира интелигентно ударот, и ќе прикаже податоци кои ќе ви помогнат да ја подобрите брзината на ударот. Пронајдете го најдобриот ритам, и станете ПРО на најефикасен начин.

100+ режими
на вежбање

Поддржува прецизно следење на податоците за 100+ режими на вежбање, како што се искачување, трчање на отворено, веслање, сурфање, тенис и сл., Паметниот часовник помага да се следат сите начини на движење. Покрај тоа, има повеќе од 10 курсеви за трчање со гласовно водство3 за да ви дадат повеќе предлози за подобра обука.
HUAWEI WATCH GT 2 Pro 100 workout mode
HUAWEI WATCH GT 2 Pro 100 workout mode
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro 100 workout mode
HUAWEI WATCH GT 2 Pro 100 workout mode

Започнете додека се движите

Започнете го вашиот вообичаен тренинг, а часовникот автоматски ќе го детектира тоа. Потоа, започнете да ја следите вашата активност со само еден допир. Сега е достапен во шест вообичаени режими на вежбање за трчање во затворено / отворено, одење во затворено / отворено, елипсовиден тренинг и веслање.
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically
HUAWEI WATCH GT 2 Pro detects workouts automatically

Професионалните податоци ви помагаат да тренирате подобро

VO2Max4

VO2max е максималната стапка на потрошувачка на кислород измерена за време на поединечно вежбање. Потрошувачката на VO2max ја рефлектира кардиореспираторната кондиција и капацитетот на издржливост во перформансите на вежбите.

Ефект на аеробен / анаеробен тренинг

Аеробен / анаеробен тренинг се однесува на придобивките за вашето тело произведени од аеробни / високоинтензивни вежби. Може да се подобри со долгогодишно повремено анаеробно вежбање со висок интензитет.

Време на опоравување

Се однесува на времето потребно на телото да се опорави од вежбање, што го рефлектира физичкиот замор за време на вежбањето.

Интензитет на тренинг

Часовникот собира статистика за обемот на тренингот во изминатата недела и динамички го пресметува опсегот на интензитет на обука врз основа на најновите податоци за вежби.

Преглед на предрасуди

Ја одредува ефективноста на вашата тековна обука и дава предлози за аранжманите за обука.

Водач за личен тренинг

Часовникот е инсталиран со 10+ курсеви за трчање и нуди гласовно водство за време на тренинзите. Овие курсеви им помагаат на корисниците со различни цели во трчање: нови тркачи, луѓе кои трчаат за да изгубат телесна тежина или тркачи кои сакаат да ја подобрат својата издржливост. Во рамките на овие категории нудиме различни нивоа за да бидете ангажирани.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data
HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data
HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data
HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data
HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data
HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data
HUAWEI WATCH GT 2 Pro professional workout data

Уште еден навигатор што ќе ве води

Функцијата Route Back ја бележи вашата патна рута и користи GPS за попрецизно означување на позицијата. Кога GPS сигналот е премногу слаб, тој испраќа сигнали. Под оваа околност, сè уште можете да ја користите снимената рута за патување за проверка во реално време и да го пронајдете патот назад.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro track return
HUAWEI WATCH GT 2 Pro track return

Бидете информирани за ненадејната промена на времето

Острата промена на притисокот на воздухот секогаш носи лоши временски услови. Вградениот барометар за надморска височина открива промена на притисокот на воздухот во реално време за да ви овозможи секогаш да бидете подготвени за вашите патувања или авантури на отворено.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro track return
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bad weather warning
HUAWEI WATCH GT 2 Pro track return
HUAWEI WATCH GT 2 Pro track return
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bad weather warning

HEALTH

HUAWEI WATCH GT 2 Pro health
HUAWEI WATCH GT 2 Pro health
HUAWEI WATCH GT 2 Pro TruSeen4.0

Точно следење, помала потрошувачка

Сафирското стакло на задната страна е интегрирано со полиран керамички капак за удобно носење. Надградените LED диоди и четири фотодиоди соработуваат со интелигентни алгоритми на AI, ефикасно ја намалуваат потрошувачката на енергија при прецизно мерење на SpO2 или отчукувањата на срцето, што ви овозможува подолга заштита со едно полнење.

Откривање на сатурација на кислород

Заситеноста со кислород во крвта (SpO2) е еден од важните витални знаци што може да го рефлектира снабдувањето со кислород во телото. HUAWEI WATCH GT 2 Pro автоматски обезбедува 24-часовно откривање на ниво на SpO2, без оглед кога работите, вежбате или спиете, што внимателно го штити вашето здравје деноноќно.5

HUAWEI WATCH GT 2 Pro bad oxyhemoglobin saturation
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bad oxyhemoglobin saturation

Научно следење на спиењето

Со HUAWEI TruSleep™ 2.0, вашиот HUAWEI WATCH GT 2 Pro може научно да следи и дијагностицира 6 вообичаени типови проблеми со спиењето, давајќи исто така предлози за подобар одмор.6 И, додека спиете, часовникот го следи ритамот на срцето, го анализира дишењето и дава резултат на вашиот вкупен квалитет на спиење.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei trusleep
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei trusleep

Ослободете го стресот

Тешките оптоварувања и брзиот живот понекогаш ве ставаат под притисок. Врз основа на технологијата HUAWEI TruRelax™, HUAWEI WATCH GT 2 Pro нуди целодневен мониторинг на стресот и се грижи за вашето здравје деноноќно. Обидете се да земете здив при вежбање за да ослободите стрес и да го регулирате расположението во вистинско време.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei trurelax
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei trurelax

24-часовно мерење на отчукување на срцето

HUAWEI TruSeen™ 4,0+ прецизно го следи срцевиот ритам и обезбедува интелигентни потсетници доколку срцевиот ритам е над нормалното ниво. Без оглед дали е за време на тренингот или спиењето, часовникот навремено ќе го открие срцевиот ритам за да ви обезбеди целодневна заштита.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro heart rate detecting
HUAWEI WATCH GT 2 Pro heart rate detecting
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bad oxyhemoglobin saturation
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bad oxyhemoglobin saturation
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei trusleep
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei trurelax
HUAWEI WATCH GT 2 Pro heart rate detecting
HUAWEI Health Download

Превземи

Превземи ја апликација Health од HUAWEI AppGallery веднаш и погледни како можеш да започнеш ново поглавје во Вашиот живот.

Инсталирај веднаш
HUAWEI WATCH GT 2 Pro Assistant

Assistant

Безжично полнење, ефикасен живот

Со 5 минути безжично брзо полнење, можете да користите HUAWEI WATCH GT 2 Pro 10 часа.7 Исто така, поддржува обратно полнење од вашиот телефон8 кога има недостаток на полначи. Кога е целосно наполнето, може да трае 14 дена за типични ситуации и 8 дена за сцени со голема употреба.1
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei wireless charging
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei wireless charging
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei wireless charging

Вклучете ја
музиката

Зачувајте до 500 песни9 и лесно поврзете се со HUAWEI FreeBuds Pro. Може да трчате или да џогирате со омилената музика без телефон.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro offline music playback
HUAWEI WATCH GT 2 Pro offline music playback

Јавете се со
вашиот часовник

Можете да примате, одбивате или исклучувате повици и да ја проверувате историјата директно на вашиот часовник преку Bluetooth-врска со телефонот.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro bluetooth phone
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bluetooth phone

HUAWEI Share
OneHop

Само допрете го вашиот часовник на телефоните HUAWEI, а потоа лесно можете да започнете со брз пренос на фотографии. Можете едноставно да го допрете вашиот часовник со телефонот HUAWEI за непосредна врска, а потоа да ги прилагодите личните теми на часовникот со какви било фотографии од вашите телефони.10

HUAWEI WATCH GT 2 Pro bluetooth phone
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei share
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei share

Remote
Shutter

Ставајќи го телефонот далеку, сепак можете брзо и стабилно да фотографирате со едноставен допир на вашиот часовник.11

HUAWEI WATCH GT 2 Pro remote shutter
HUAWEI WATCH GT 2 Pro remote shutter
HUAWEI WATCH GT 2 Pro offline music playback
HUAWEI WATCH GT 2 Pro offline music playback
HUAWEI WATCH GT 2 Pro bluetooth phone
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei share
HUAWEI WATCH GT 2 Pro remote shutter
HUAWEI WATCH GT 2 Pro huawei share
 1. Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Вистинската употреба може да варира во зависност од разликите во производот, корисничките навики и променливите на околината. Батеријата може да трае 14 дена во следниве ситуации: 30 минути Bluetooth повик секоја недела, 30 минути музика репродукција секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, овозможен HUAWEI TruSleep sleeping за спиење, 90 минути тренирање секоја недела (овозможен GPS ), овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми на ден), екранот е вклучен 200 пати на ден. Батеријата може да трае 8 дена во следниве ситуации: 30 минути Bluetooth повик секоја недела, 30 минути музика репродукција секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, овозможен мониторинг на стрес, 180 минути работа на секој недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми на ден), екранот е вклучен 30 минути на ден.
 2. Оваа одлика не е поддржана на iOS. Достапноста може да варира во зависност од регионите.
 3. Единствениот поддржан јазик е англискиот.
 4. VO2Max може да се мери само за време на трчање на отворено.
 5. Оваа опција може да бара надградба на HOTA.
 6. Оваа одлика не е дизајнирана да биде медицинско помагало и не е наменета за дијагностицирање, лекување, третирање или спречување на какво било заболување. Сите податоци и мерења треба да се користат само за лични препораки.
 7. Батеријата може да издржи 10 часа во следниве ситуации: Со овозможено следење на срцевиот ритам, овозможен HUAWEI TruSleep™ за спиење, 90 минути тренирање секоја недела (овозможен GPS), 30 минути музика што се пушта секоја недела со вклучен Bluetooth, 30 минути повик секоја недела со вклучен Bluetooth, овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми на ден), Вклучување на екранот 200 пати на ден. Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Траењето на батеријата може да варира во зависност за разликата во производот, корисничките навики и променливите на околината.
 8. Оваа функција поддржува само паметни телефони HUAWEI со обратно полнење. За детали, консултирајте се со Услугата за корисници на HUAWEI.
 9. Податоците се од лабораториите на HUAWEI. Складирањето на музиката е околу 2 GB.
 10. Телефонот треба да работи со EMUI 11 или понова верзија и поддржува NFC, оваа одлика не е поддржана на iOS.
 11. Телефонот треба да работи со EMUI 8.1 или понова верзија. Оваа одлика не е поддржана на iOS.
 12. Сите карактеристики не се дизајнирани ниту за медицинска употреба ниту за дијагностицирање, лекување, третирање или спречување на какво било заболување. Сите податоци и мерења треба да се користат само за лични препораки.
×

HUAWEI Health е интегрирана апликација за податоци и услуги за апликации на Huawei производи што се носат.

За Android Телефони:

Исталирајте сега

За IOS Телефони:

Пребарајте "Huawei Health" во APP Store и превземете ја последната верзија.

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи