HUAWEI WATCH GT 2

HUAWEI WATCH GT2
01 Надградена ефикасност на батеријата

Револуционерно решение за моќ

Серијалот HUAWEI WATCH GT секогаш ги истражува границите на траење на батеријата на паметните часовници. Со саморазвиениот чип на HUAWEI, Kirin A1, дизајн со двојни чипови и интелигентна технологија за заштеда на енергија, ви служи дење и ноќе до 2 недели.1
Научи повеќе

02 Нов естетски дизајн

Минималистички естетски дизајн

Инспириран од естетскиот дизајн на минимализмот, HUAWEI WATCH GT 2 интегрира висококвалитетно 3D стакло за да создаде визуелно искуство. Убавата изработка е во деталите на часовникот и неговиот класичен стил.
Научи повеќе

03 Роден професионалец

Професионален спортски тренер

Чекор напред во личните тренинзи. HUAWEI WATCH GT 2 ги следи вашите вежби со прецизни системи за позиционирање и го следи срцевиот ритам со точната TruSeen™ 3.5. Тој е професионален придружник за вашите активности во затворен и надворешен простор.
Научи повеќе

04 Корисни карактеристики

Ваш секојдневен животен асистент

За да го олесните вашиот секојдневен живот, HUAWEI WATCH GT 2 поддржува карактеристики како Bluetooth повик2, музика во уредот, известување за пораки3, TruSleep™ 2.0 следење на спиењето и TruRelax™ следење на притисокот.4 Живејте ефикасен живот со часовник дизајниран за вас.
Научи повеќе

HUAWEI Health Download

Превземи

Превземи ја апликација Health од HUAWEI AppGallery веднаш и погледни како можеш да започнеш ново поглавје во Вашиот живот.

Инсталирај веднаш

Преглед на часовниците од HUAWEI GT 2 серијата

Големина на часовникот 46 мм

HUAWEI WATCH GT2

Спортско издание

HUAWEI WATCH GT2

Класично издание

Големина на часовникот 42 мм

HUAWEI WATCH GT2

Класично издание

HUAWEI WATCH GT2

Елегантно издание

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи