HUAWEI WATCH GT 3 SE

HUAWEI WATCH GT 3 SE
Лесен | батерија што трае 2 недели2 | Напредно следење на спиењето

Шест нешта што ќе ги сакате

Тенок и стилски

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Траење на батеријата од 2 недели2

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

батерија за типична употреба

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

батерија за честа употреба

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Следење на спиењето1

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight HUAWEI TruSleep™
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Тренинзи

 • huawei-watch-gt3-se-product-highlight
 • huawei-watch-gt3-se-product-highlight
 • huawei-watch-gt3-se-product-highlight
 • huawei-watch-gt3-se-product-highlight
 • huawei-watch-gt3-se-product-highlight
 • huawei-watch-gt3-se-product-highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Различни дизајни
за часовникот

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Компатибилен со
Android & iOS

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Тенок и стилски

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Следење на спиењето1

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight HUAWEI TruSleep™
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Траење на батеријата
од 2 недели2

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

батерија за типична употреба

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

батерија за честа употреба

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Различни дизајни
за часовникот

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Тренинзи

 • HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight

Компатибилен со
Android & iOS

HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE product highlight
HUAWEI WATCH GT 3 SE lightweight design

Формата се спојува со функционалноста

HUAWEI WATCH GT 3 SE lightweight design

Лесен но издржлив

Големиот AMOLED екран од 1.43 инчи на часовникот се наоѓа на тело од 35.6 гр,3 со резолуција од 466 × 466 пиксели што ви овозможува едноставно користење и удобност при носење.
HUAWEI WATCH GT 3 SE lightweight design

AMOLED ЕКРАН

HUAWEI WATCH GT 3 SE 1.43-inch AMOLED screen
Водоотпорен4
Отпорен на
оштетувања при носење
HUAWEI WATCH GT 3 SE 1.43-inch AMOLED screen
HUAWEI WATCH GT 3 SE 1.43-inch AMOLED screen

AMOLED ЕКРАН

HUAWEI WATCH GT 3 SE 1.43-inch AMOLED screen
HUAWEI WATCH GT 3 SE 1.43-inch AMOLED screen
Водоотпорен4
HUAWEI WATCH GT 3 SE water-resistant
Отпорен на
оштетувања при носење
HUAWEI WATCH GT 3 SE wear-resistant

Го надополнува
твојот стил

Изберете меѓу илјадниците прекрасни дизајни во Теми,5 или создадете ваше дело.
HUAWEI WATCH GT 3 SE watch face
HUAWEI WATCH GT 3 SE watch face
HUAWEI WATCH GT 3 SE watch face
HUAWEI WATCH GT 3 SE watch face
HUAWEI WATCH GT 3 SE watch face
HUAWEI WATCH GT 3 SE watch face

Претходно инсталирани дизајни

Допрете за да создадете нов изглед, благодарение на класичните, спортски и футуристички дизајни на часовникот и приспособливиот приказ на виџети.

Стилизирај го часовникот6

Поставете слика од вашата облека за да добиете низа автоматски генерирани дизајни на часовникот што одлично се совпаѓаат со таа комбинација и изберете ја вашата омилена.

Портрет дизајни7

Вклучете ја опцијата Портрет за сликата и времето да се навалуваат додека го ротирате зглобот.
HUAWEI WATCH GT 3 SE health assistant

Се грижи за
твоето тело, ум и душа

HUAWEI WATCH GT 3 SE health assistant
HUAWEI WATCH GT 3 SE sleep monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE sleep monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE sleep monitoring
 • Длабок сон
 • Лесен сон
 • РЕМ сон
 • Буден

Спиј мирно секоја ноќ

HUAWEI TruSleep™ го идентификува длабокиот, лесен и брз сон преку движењето на очите (REM), како и времето на краткото спиење и будење, за да ви даде јасни податоци за тоа како спиете, со практични совети за подобар сон.1 HUAWEI Health апликацијата помага да се детектира зборувањето во сон или крчењето.8
HUAWEI WATCH GT 3 SE heartrate monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE heartrate monitoring

Го следи отчукувањето на срцето

HUAWEI WATCH GT 3 SE го следи срцевиот ритам9 со неверојатна прецизност, благодарение на новиот и подобрен HUAWEI TruSeen™ 5.0+ и можностите за детектирање пречки.

Здрав живот

Поставете цели и потсетници за секојдневниот начин на живот, вклучително и за хидратација, активност и крвен притисок,10 за поголема мотивација.
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Стани

  HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Активност

 • HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Пијте вода

  HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Мерење на
  тежината

 • HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Дишење

  HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Потсетници
  за лекови

 • HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Спиј

  HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

  Потсетник за мерење
  на крвен притисок

HUAWEI WATCH GT 3 SE healthy living

Те чува

Овој часовник го чува здравјето, следи SpO2,11 стрес, менструален циклус, известувања за следниот циклус, и останати функции за да ви овозможи помирно секојдневие.8
HUAWEI WATCH GT 3 SE SPO2 stress menstrual cycles monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE SPO2 stress menstrual cycles monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE SPO2 stress menstrual cycles monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE SPO2 stress menstrual cycles monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE SPO2 stress menstrual cycles monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE SPO2 stress menstrual cycles monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE sports companion

Достигни го следното
ниво на фитнес

HUAWEI WATCH GT 3 SE sports companion
HUAWEI WATCH GT 3 SE sports data monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE sports data monitoring
HUAWEI WATCH GT 3 SE sports data monitoring HUAWEI WATCH GT 3 SE sports data monitoring

Професионален личен тренер

Часовникот снима и следи мноштво фитнес податоци и советува што е потребно да се промени, благодарение на HUAWEI TruSport™.

100+

опции за тренинг

Со 100+ опции за вежбање кои ве следат од дневната соба до излегување, можете да трчате, возите велосипед, пешачите или едноставно да се движите, кога и како сакате.
HUAWEI WATCH GT 3 SE 100 workout modes
HUAWEI WATCH GT 3 SE 100 workout modes

100+

опции за тренинг

Со 100+ опции за вежбање кои ве следат од дневната соба до излегување, можете да трчате, возите велосипед, пешачите или едноставно да се движите, кога и како сакате.
HUAWEI WATCH GT 3 SE 100 workout modes
HUAWEI WATCH GT 3 SE 100 workout modes
HUAWEI WATCH GT 3 SE battery

Секогаш спремни

HUAWEI WATCH GT 3 SE battery
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life
HUAWEI WATCH GT 3 SE 2-week battery life

Батерија со траење од 2 недели

Батеријата на часовникот трае и до 2 недели2 со целосно полнење.

Безжично полнење

HUAWEI WATCH GT 3 SE поддржува безжично полнење, и обратно полнење кај некои телефони12
 • HUAWEI WATCH GT 3 SE wireless charging

  батерија за типична употреба2

 • HUAWEI WATCH GT 3 SE wireless charging

  батерија за честа употреба2

HUAWEI WATCH GT 3 SE wireless charging

Вклучи се на твојот
дигитален свет

 • Брзи одговори

  Пишувај пораки13 од HUAWEI WATCH GT 3 SE - допри на екранот и продолжи со комуникација.
  HUAWEI WATCH GT 3 SE quick reply
 • Биди поврзан

  Поврзете го часовникот со телефонот преку Bluetooth за да одговарате или одбивате повици, да испраќате прилагодени брзи одговори и да ги следите повиците - сето тоа од удобноста на вашиот зглоб!
  HUAWEI WATCH GT 3 SE Bluetooth calling
 • Музика што ве движи

  Часовникот ги синхронизира плејлистите од вашиот телефон и ги пушта вашите омилени песни за време на вежбањето.14
  HUAWEI WATCH GT 3 SE music control
 • Види и направи повеќе

  AppGallery нуди пристап до богат избор на апликации.15
  HUAWEI WATCH GT 3 SE rich app
Поврзи го телефонот
HUAWEI Health апликацијата е компатибилна со Android и iOS. Стисни го копчето и поврзи се!
HUAWEI Watch 3 series HUAWEI Health App
HUAWEI Watch GT 3 health app
Кој часовник
би го сакале?

HUAWEI WATCH GT 3 SE

HUAWEI WATCH GT Runner (46 mm)

HUAWEI WATCH GT 3 46 mm / 42 mm

HUAWEI WATCH GT 3 Pro 46 mm / 43 mm

Тежина (без ремен)

35.6 гр

38.5 гр

42.6 гр / 35 гр

54 гр / 50 гр

Димензии

46.4 мм × 46.4 мм × 11 мм

46.4 мм × 46.4 мм × 11мм

45.9 мм × 45.9 мм × 11 мм / 42.3 мм × 42.3 мм × 10.2 мм

46.6 мм × 46.6 мм × 10.9 мм / 42.9 мм × 42.9 мм × 10.5 мм

Екран

AMOLED екран во боја

AMOLED екран во боја

AMOLED екран во боја

AMOLED екран во боја

Резолуција

466 × 466

466 × 466

466 × 466

466 × 466

Куќиште

Тело од композитни
влакна со висока цврстина

Тело од композитни
влакна со висока цврстина

Нерѓосувачки челик

Титаниум

Ремен

TPU

Флуороеластомер

Флуороеластомер / кожа / нерѓосувачки челик

Флуороеластомер / кожа / титаниум

Батерија

До 14 дена

До 14 дена

До 14 / 7 дена

До 14 / 7 дена

GPS

Систем со 5 сателити

Технологија на суспендирана скриена
антена, систем со 5 сателити

Систем со 5 сателити

Систем со 5 сателити

Следење на спиењето

Truesleep™

Truesleep™ 2.0

Truesleep™ 2.0

Truesleep™ 2.0

Следење на
срцето

TruSeen™ 5.0+

TruSeen™ 5.0+

TruSeen™ 5.0+

TruSeen™ 5.0+

100+ опции за вежбање

Да

Да

Да

Да

Навигација

Да

Да

Да

Да

ВИ тренер

Да

Да

Да

Да

Bluetooth повици

Да

Да

Да

Да

Одговор на пораки

Да

Да

Да

Да

ЕКГ и откривање на артериска вкочанетост

Не

Не

Не

Да

 1. Овој уред не е медицински уред. Затоа, мерењата и резултатите се само за референца и не треба да се користат за какви било медицински цели. Часовникот треба да се поврзе со апликацијата HUAWEI Health.
 2. Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Вистинската употреба може да варира во зависност од разликите во производите, навиките на корисниците и околината. Батеријата може да издржи 14 дена во следниве ситуации: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, 90 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени се известувањата за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот се вклучува 200 пати на ден. Батеријата може да издржи 7 дена во следниве ситуации: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, овозможено следење на стресот, 180 минути вежбање секој недела (овозможен GPS), овозможени известувања за пораки (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот е вклучен 30 минути на ден.
 3. Врз основа на резултатите од лабораториските тестови на HUAWEI. Тежината на производот не го вклучува ременот. Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.
 4. Часовникот е во согласност со барањата на стандардот ISO 22810:2010 за водоотпорност 5 ATM (водоотпорен до 50 м) и може да се користи за водени активности во плитки води. Не е погоден за употреба во топли тушеви, бањи, сауни (парни соби), нуркање, длабоко нуркање, нуркање на платформа, плакнење под висок притисок и други активности под висок притисок на вода, висока температура и влажност или вода со голема брзина. Ве молиме погледнете ја веб-страницата на Huawei за дополнителни информации за водоотпорноста. Водоотпорноста не е постојана и заштитата може да се влоши поради секојдневното абење и кинење.
 5. Некои дизајни за часовникот во Теми треба да се купат, а платените дизајни на часовникот се достапни само во одредени земји и региони.
 6. Поддржано по надградба на програмирање OTA. Дизајните на часовникот според облеката не се поддржани на телефоните со iOS.
 7. Поддржано по надградба на програмирање OTA.
 8. Зборувањето во спиење и следењето на крчењето не се поддржани на телефоните со iOS.
 9. Овој уред не е медицински уред. Затоа, мерењата и резултатите се само за референца и не треба да се користат за какви било медицински цели.
 10. Healthy Living задачите треба да се постават во апликацијата HUAWEI Health на вашиот телефон.
 11. Заситеноста со кислород (SpO2) е пропорција на хемоглобин заситен со кислород во однос на вкупниот хемоглобин во крвта, т.е. концентрацијата на кислород во крвта. Податоците и резултатите од мониторингот се само за референца и не треба да се користат за дијагностички или медицински цели.
 12. Обратно полнење е достапно само кога се користи со телефони на Huawei што поддржуваат обратно полнење.
 13. Тековните поддржани апликации се WhatsApp, Telegram, Line, Messenger и Viber. Оваа функција не е поддржана на телефони со iOS.
 14. Часовникот не поддржува музика од телефони со iOS.
 15. Апликациите од трети лица треба да се преземат од HUAWEI AppGallery за часовник. Оваа функција е достапна само во одредени земји и региони.
Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи