Mijn telefoon raakt oververhit

zoom in pic
Mijn telefoon raakt oververhit

Probleem:

De telefoon wordt warm of raakt oververhit tijdens het gebruik ervan.

Oorzaak:

Het is normaal dat uw telefoon warm wordt. Hoe sneller uw telefoon energie verbruikt, des te meer warmte hij genereert. Het wordt aanbevolen om het energieverbruik van uw telefoon te verlagen om oververhitting te voorkomen.

Oplossing:

1. Ga naar Instellingen > Batterij > Optimaliseren, controleer de telefoonstatus en optimaliseer telefooninstellingen volgens de instructies.
  2. Ga naar Instellingen > Batterij en schakel Energiebesparingsmodus of ULTRA-ENERGIEBESPARINGSMODUS in.

Uw telefoon zal dan minder stroom verbruiken en minder warmte genereren. Deze bewerking kan echter de gebruikerservaring beïnvloeden. Voer deze bewerking uit op basis van de werkelijke gebruikssituatie.

Suggesties voor dagelijks gebruik:

1. Plaats uw telefoon niet in een hete omgeving of in direct zonlicht.
  2. Plaats uw telefoon niet op een slecht-geventileerde plaats, zoals op een bed of deken.
  3. Gebruik uw telefoon niet tijdens het opladen.
  4. Sluit apps op de achtergrond die niet in gebruik zijn.
  5. U wordt aangeraden om geen muziek, video's of games gedurende lange tijd op een hoog volume af te spelen.