HUAWEI EXTRA'S
GENIET LANGER VAN JE APPARATEN
6 maanden

extra
garantie

€39

daadwerkelijke
vervanging
van de batterij

Aanbieding geldig van 21 okt t/m 31 jan.
Voorwaarden zijn van toepassing.
Wij hebben extra zorg voor u! Of je nu een bestaande smartphone hebt of een nieuwe.
Ontvang spannende nieuwe beloningen, waaronder een garantieverlenging van 6 maanden en vervanging van een originele mobiele batterij voor €39

Gratis 6 maanden garantieverlenging

Een verlengde garantie van 6 maanden voor alle bestaande binnen garantie modellen en nieuwe aangeschafte apparaten. Wij bieden u extra gemoedsrust voor nog eens 180 dagen vanaf het verstrijken van de basisgarantieperiode van 2 jaar.

* Let op: Alleen in aanmerking komende apparaten kunnen profiteren van deze korting. Ga naar de Algemene voorwaarden om de geschikte apparaten voor deze campagne te bekijken.

Vervanging van originele mobiele batterij voor €39

Biedt u de Zeer Lage prijs: €39 voor een reparatieservice voor de originele batterij van een mobiele telefoon
Hoe deel te nemen?
Stap 1: Open de Mijn HUAWEI App (Als u de Support APP gebruikt, upgrade dan naar Mijn HUAWEI en open deze.)
Stap 2: Klik op Campagne
Stap 3: Klik op EXTRA ZORG

FAQ

• Q: 1. Wat moet ik doen als ik de evenementclaimpagina niet kan vinden in de Support-app?

A: Upgrade uw ondersteunings-app naar de nieuwste versie van de MyHUAWEI-app via AppGallery.

• Q: 2. Wat moet ik doen als ik geen aanspraak kan maken op de verlengde garantie van 6 maanden op mijn apparaat?

A: De verlengde garantie van 6 maanden is alleen beschikbaar op de MyHUAWEI-app in uw land en het apparaat moet beschikbaar zijn in uw land om deze te claimen.

• Q: 3. Waar moet ik heen om mijn batterij te vervangen nadat ik een vervangingsservice voor de batterij heb gekocht?

A: Ga naar een HUAWEI Geautoriseerd Service Centrum (ASC) om een batterijvervanging aan te vragen met behulp van het recht op batterijvervanging. U kunt ook vooraf een afspraak maken met een ASC om wachttijden te voorkomen, of als er geen ASC bij u in de buurt is, kunt u uw apparaat naar een ASC sturen om een vervanging aan te vragen via HUAWEI Postal Repair Service, en Huawei dekt de twee- weg logistieke kosten.

• Q: 4. Ik heb een batterijvervangingsservice gekocht, maar ik wil deze nu niet vervangen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

A: Ja, de batterijvervangingsservice is slechts 30 dagen geldig. Als u de batterijvervangingsservice niet binnen 30 dagen gebruikt, betalen we u automatisch na 30 dagen terug.
    Als u niet tot 30 dagen wilt wachten op terugbetaling, kunt u ook de Huawei-servicehotline +31-800 9188 bellen om een terugbetaling aan te vragen.