KV Banner

Земете
HUAWEI P40 Pro заедно
со HUAWEI WATCH GT 2

Новиот HUAWEI P40 Pro е во комплет со HUAWEI WATCH GT 2 од официјалните партнери на Huawei во Македонија. Овие се двата мобилни оператори - А1 и Телеком , како и кај ланецот продавници на Нептун и Сетек.

Боите на уредите вклучени со HUAWEI P40 Pro и HUAWEI WATCH GT 2 зависат од достапноста на конкретниот трговец.

Понудата важи од 6ти април до 31 jули 2020 година за првите 150 набавки или додека не се исцрпат количините.

HUAWEI WATCH GT 2

Huawei VIP Service

HUAWEI P40 Pro е дел од програмата за ВИП сервис Huawei, која ви обезбедува сет услуги поврзани со употребата на вашиот паметен телефон, како и 50 GB бесплатно складирање на облак за 12 месеци во Huawei Mobile Cloud.

HUAWEI WATCH GT 2

Врвниот часовник е овде со батерија која трае до 2 недели со само едно полнење. Фитнес асистент со 15 спортски режими и совети во реално време, можност за примање повици, чување музика, следење на стресот, спиење и постојан мониторинг на отчукувањата на срцето. Ние го нарекуваме часовник, но овој уред е многу повеќе.

HUAWEI WATCH GT 2

Дознајте повеќе за HUAWEI P40 Pro

HUAWEI P40 Pro

Silver Frost

Ice White

Black

Општи услови | Политика за приватност

Имате прашања?

Контактирајте нè директно на Фејсбук.

Испратете ни е-маил на
https://consumer.huawei.com/mk/contact-us

Или јавете се на 0800-555-50 помеѓу 9 и 18 часот.

*Понудата важи од 06.04.2020 до 31.07.2020 или додека не се исцрпат количините.

**Во HUAWEI мобилниот облак. HUAWEI P40 Pro нема инсталирани Google Mobile Services.

Бојата, формата, интерфејсот и функционалноста се само илустративни. Реалните производи може да се разликуваат.

Вашиот уред Huawei е достапен овде:

  • neptun
  • setec