HUAWEI FreeBuds 4
 • HUAWEI FreeBuds 4
Silver Frost,Ceramic White
 • По слушалка:

  Висина: 41.4 мм

  Ширина: 16.8 мм

  Длабочина: 18.5 мм

  Тежина: Околу 4.1 гр

  Куќиште за полнење:

  Дијаметар: 58 mm

  Висина: 21.2 mm

  Тежина: Околу 38 g (Без слушалки)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Микрофон

  Сензор за детекција при носење

 • По слушалка:

  Висина: 41.4 мм

  Ширина: 16.8 мм

  Длабочина: 18.5 мм

  Тежина: Околу 4.1 гр

  Куќиште за полнење:

  Дијаметар: 58 mm

  Висина: 21.2 mm

  Тежина: Околу 38 g (Без слушалки)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • По слушалка:

  Висина: 41.4 мм

  Ширина: 16.8 мм

  Длабочина: 18.5 мм

  Тежина: Околу 4.1 гр

  Куќиште за полнење:

  Дијаметар: 58 mm

  Висина: 21.2 mm

  Тежина: Околу 38 g (Без слушалки)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 14.3 mm

 • Компатибилност со Bluetooth:

  BT 5.2

  Поп-ап пар:

  поддржано*

  Симултана Bluetooth-врска со два уреди:

  поддржано

  *Потребни се паметни телефони кои работат со EMUI10 или погоре.

 • По слушалка:

  Висина: 41.4 мм

  Ширина: 16.8 мм

  Длабочина: 18.5 мм

  Тежина: Околу 4.1 гр

  Куќиште за полнење:

  Дијаметар: 58 mm

  Висина: 21.2 mm

  Тежина: Околу 38 g (Без слушалки)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Капацитет на батеријата

  По слушалка: 30 mAh (мин.)*

  Куќиште за полнење: 410 mAh (мин.)*

  Време на работа:

  Музика со 1 полнење: 4 часа (со оневозможен ANC)**

  Музика со 1 полнење: 2.5 часа (со вклучен ANC)**

  Музика со куќиште за полнење: 22 часа (со оневозможен ANC)**

  Музика со куќиште за полнење: 14 часа (со вклучен ANC)**

  Време на полнење:

  Околу 1 час за слушалките (во кутијата за полнење)**

  Околу 1 час за куќиштето за полнење (жично, без слушалките)**

  *Типична вредност. Вистинскиот капацитет може да варира малку. Овој капацитет е номиналниот капацитет на батеријата. Вистинскиот капацитет на батеријата за секој поединечен телефон може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

  **Само врз основа на резултатите од тестот на лабораторијата HUAWEI.

 • Повлечете

  Допрете двапати

  Притиснете и задржете ги контролите

 • Намалување на бучавата што одговара на ушите

  Отворено активно намалување на бучавата

  Намалување на бучава при повик 

 • IPX4 - Слушалки

 • Слушалки

  Куќиште за полнење

  Водич за брз почеток, информации за безбедност и картичка за гаранција

  Сертификат за гаранција

  USB-C кабел