HUAWEI FreeBuds 4

HUAWEI Freebuds 4
HUAWEI Freebuds 4

High Resolution звук | Адаптивно намалување на бучавата1

Врвни карактеристики:

Huawei Freebuds 4 Air Fit

Удобност2

Huawei Freebuds 4 Air Fit
Huawei Freebuds 4 Intelligent Audio Connection

Интелигентна
аудио врска

Huawei Freebuds 4 Intelligent Audio Connection
Huawei Freebuds 4 Ear-matching Noise Cancellation

Адаптивно намалување
на бучавата1

Ear-matching Noise Cancellation
Huawei Freebuds 4 High Resolution Audio

High Resolution звук

Huawei Freebuds 4 High Resolution Audio
Huawei Freebuds 4 Swipe Controls

Контроли на лизгање

Huawei Freebuds 4 Swipe Controls
Huawei Freebuds 4 Intelligent Audio Connection

Интелигентна
аудио врска

Huawei Freebuds 4 Intelligent Audio Connection
Huawei Freebuds 4 Swipe Controls

Контроли на лизгање

Huawei Freebuds 4 Swipe Controls

Адаптивно намалување
на бучавата1

Huawei Freebuds 4 Open Fit Active Noise Cancellation 2.0

Координирани со Вас

Секое уво е различно. Затоа HUAWEI FreeBuds 4 користи адаптивна технологија за усогласување за откривање на вашата единствена форма на уво и начинот на носење на слушалките, а потоа интелигентно бира од различните режими за намалување на бучавата за да постигне оптимално намалување на истата.

Huawei Freebuds 4 Adaptive Noise Reduction

Удобно подобра музика

HUAWEI FreeBuds 4 го носи отвореното активно намалување на бучавата на нови височини, вклучувајќи ја Adaptive Ear-matching технологија за прилагодување на ушите за уште поголемо потопување во аудио. Дизајнот со отворено вклопување овозможува притисокот на воздухот да остане изедначен, притоа осигурувајќи дека важните звуци во животната средина сè уште можат да се слушнат - за побезбедно, поудобно искуство при носење дури и по долга употреба.

*Колку повеќе се прилагодени на ушите, толку е поголем ефектот на намалување на бучавата. Помалите шуплини на ушите овозможуваат да постигнат поголем ефект на намалување на бучава отколку поголемите шуплини на ушите. Препорачливо е да се одржува тесно вклопување кога се носат слушалките за да се зголеми ефектот на намлување на бучавата.

Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 1
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 1
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 2
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 2
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 3
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 3
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 5
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 4
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 5
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction 5
Huawei Freebuds 4 Comfortable Noise Reduction

Удобност2

Huawei Freebuds 4 ID Appearance

Нова сфера на слушање

Кутијата за полнење со совршено заоблен круг е дизајнирана да се вклопи точно во вашата дланка. Сега дури е помала и полесена, па непречено се вклопува во вашиот џеб, за полесен начин да ја понесете музиката со вас.

Huawei Freebuds 4 ID Appearance Huawei Freebuds 4 ID Appearance Huawei Freebuds 4 ID Appearance
Huawei Freebuds 4 ID Color Silver Huawei Freebuds 4 ID Color Silver Huawei Freebuds 4 ID Color Silver

Silver Frost

Huawei Freebuds 4 ID Color White

Ceramic White

Huawei Freebuds 4 ID Color Silver
Huawei Freebuds 4 ID Color White

Прилагодувач за звук

Слушалките се ергономски обликувани за точно да се вклопат во вашето уво, за форма што се чувствува правилно секој пат. И со само 4.1 g2, тие ќе прилегаат природно и удобно во вашите уши, нудејќи скоро бестежински начин за длабоко уживање во музиката.

Huawei Freebuds 4 ID Comfortable Fit

High Resolution звук

Huawei Freebuds 4 ID High Resolution Audio

Ефективни во високите ноти

Големиот динамичен драјвер LCP од 14.3 mm во секоја слушалка е она што му помага на HUAWEI FreeBuds 4 да го постигне својот извонреден квалитет на звукот. Со фреквентен опсег до 40 kHz, тие ќе ви овозможат да ги искусите мелодиите и богатите тонови на сите ваши омилени мелодии.3

Huawei Freebuds 4 ID High Resolution Audio Huawei Freebuds 4 ID High Resolution Audio

Бас

На добар бас му треба свој простор. Секоја слушалка е опремена со сопствен мотор за подобрување на басот за поголема вибрација на дијафрагмата, генерирајќи импресивно длабок бас што навистина може да го почувствувате.

Само со еден допир

Користете ги вашите HUAWEI FreeBuds 4 за да контролирате како ја слушате вашата музика и да примате повици преку едноставни, интуитивни контроли на гестови што може да се користат на двете слушалки.4

Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1 Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1 Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1 Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1
Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1

Допрете двапати:

Одговор / Заврши повик, Плеј / Пауза на музика, Претходна / Следна песна, Овозможи говорен асистент

Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1

Повлечете нагоре / надолу:

Зголемување / Намалување на јачината на звукот

Huawei Freebuds 4 ID Swipe Controls 1

Долго притискање:

Овозможи / Оневозможи намалување на бучавата, Одбиј повик

Користете ги вашите HUAWEI FreeBuds 4 за да контролирате како ја слушате вашата музика и да примате повици преку едноставни, интуитивни контроли на гестови што може да се користат на двете слушалки.4

Интелигентна
аудио врска

Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection

Двојно зголемете ги вашите врски

Отворете ја кутијата за полнење за да ги поврзете слушалките со блискиот телефон, таблет или компјутер преку автоматска линија за поврзување.5 Плус, поврзете ги на два уреди истовремено, за непречено слушање што може да се префрли.

*Претставување на интерфејс. Вистинско искуство во зависност од употребата.

Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 1 Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 1 Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 1
Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 2 Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 2 Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 2
Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 3 Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection 3
Huawei Freebuds 4 ID Dual Device Connection

Спроведете го вашиот сопствен звук

Audio Connection Center6 во апликацијата Huawei AI Life ви овозможува да управувате со сите уреди поврзани со HUAWEI FreeBuds 4 на екран лесен за употреба. Користете ја апликацијата за пренос на звук помеѓу уредите и координирајте го вашиот дигитален живот во движење.

*Претставување на мобилен интерфејс. Вистинското искуство е во зависност од начинот на употреба.

Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 1 Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 1 Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 1
Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 2 Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 3
Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 2
Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching 3
Huawei Freebuds 4 ID Multi Device Switching

Паметно поврзување со Device+

Користејќи го Device + на EMUI 12, можете да префрлите видео од вашиот телефон на Huawei Vision, лаптоп или таблет, а аудио на HUAWEI FreeBuds 47. Осигурајте се дека доцните ноќни филмови на големиот екран се наменети само за вашите уши.

Huawei Freebuds 4 ID Smart Listening Experience

Аудио забава во
секое време

Huawei Freebuds 4 ID Wireless HD Recording

Зголемете ја меморијата со HD снимање

Одредете ги звуците што ги снимате со HUAWEI FreeBuds 4 благодарение на HD-снимањето со двоен режим со 48 kHz.8 Surroundings Mode ви овозможува да ја прилагодите која било околина во која се наоѓате, собирајќи звуци околу вас со сјајни детали. Voices Mode ја користи технологијата за препознавање на гласовна фреквенција за да се насочи кон специфичните фреквенции на вашиот глас, блокирајќи вонредни звуци во позадината на процесот.

Huawei Freebuds 4 ID Wireless HD Recording
Huawei Freebuds 4 ID Wireless HD Recording

Бидете поттикнати за победа со синхронизирани звуци на играта

Со целосно нова технологија за аудио кодирање, HUAWEI FreeBuds 4 е во состојба да ја намали латентноста на незабележливите 90 ms9 на телефоните со HarmonyOS 2 и 150 ms на телефоните со EMUI, за аудио звук што останува во чекор со дејството на екранот. Претворете ја омилената игра во мулти-сензорски триумф.

Huawei Freebuds 4 Low Latency

Голема моќност во
мало пакување

Huawei Freebuds 4 Battery
Huawei Freebuds 4 Battery Huawei Freebuds 4 Battery

ANC исклучен
Музика со целосно наполнето куќиште

22 часа 10


Музика со целосно наполнети слушалки

4 часа 10

15-мин брзо полнење овозможува музика од

2.5 часа 10

ANC вклучен

Музика со целосно наполнето куќиште, 14 часа

Музика со целосно наполнети слушалки, 2.5 часа

ANC вклучен

Музика со целосно наполнето куќиште, 14 часа

Музика со целосно наполнети слушалки, 2.5 часа

Твој момент,
твоја музика

Huawei Freebuds 4 Huawei Music

Твој момент, твоја музика

HUAWEI Music ви овозможува висококвалитетно, сеопфатно музичко искуство, со огромен музички каталог11 за стриминг, преземање и уживање во содржината.

HUAWEI AI Life

Одберете живот во ВИ за вашите
HUAWEI FreeBuds 4

Преземете ја апликацијата Huawei AI Life за да управувате со режимите за намалување на бучавата и аудио на HUAWEI FreeBuds 4. Користете го Центарот за аудио конекција (не е достапен на iOS) за беспрекорно префрлување помеѓу уредите, плус други забавни одлики.

Инсталирај веднаш Huawei Freebuds 4

Скенирајте го QR кодот со вашиот мобилен телефон и потоа следете ги инструкциите за превземање и инсталирање.

Huawei Freebuds 4

Huawei Freebuds 4

HUAWEI FreeBuds серија

Форма

In ear

Open-fit

In ear

Активно намалување на бучава

Адаптивна технологија за усогласување на ушите

X

X

Тежина на слушалка

5.5 g

4.1 g

6.1 g

Подобрување на басот

X

X

Големина на звучник

10 mm

14.3 mm

11 mm

Брзо полнење

Двојно поврзување

X

Гестови со допир за прилагодување на тонот

X

Позиционирање

Достапни ANC слушалки со долготрајна батерија

Исклучителна удобност при носење во
комбинација со ANC што одговара на ушите

Неверојатно дизајнирани ANC за next-level искуство

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи