HUAWEI FreeBuds 5i

HUAWEI Freebuds 5i KV

Високо-квалитетен звук1 | 42 dB Мулти-режим на активно намалување на бучава2 |
28 часа музика3

HUAWEI Freebuds 5i KV

6 нешта што ќе ги сакате

HUAWEI Freebuds 5i Reason 1
Високо-квалитетен звук1
HUAWEI Freebuds 5i Reason 1
HUAWEI Freebuds 5i Reason 1
HUAWEI Freebuds 5i Reason 2
42 dB Мулти-режим
на активно намалување на бучава2
HUAWEI Freebuds 5i Reason 2
HUAWEI Freebuds 5i Reason 2
HUAWEI Freebuds 5i Reason 3
28 часа траење на батеријата3
4 часа
Безгрижно слушање со 15 минути полнење
28 часа
Траење на батеријата
HUAWEI Freebuds 5i Reason 3
HUAWEI Freebuds 5i Reason 3
HUAWEI Freebuds 5i Reason 4
Елегантен изглед
HUAWEI Freebuds 5i Reason 4
HUAWEI Freebuds 5i Reason 4
HUAWEI Freebuds 5i Reason 5
Беспрекорна промена на поврзани уреди
HUAWEI Freebuds 5i Reason 5
HUAWEI Freebuds 5i Reason 5
HUAWEI Freebuds 5i Reason 6
Компатибилни со Android и iOS
HUAWEI Freebuds 5i Reason 6
HUAWEI Freebuds 5i Reason 6

Најсовремена
мода

Трендовскиот дизајн е нагласен со грациозно заоблување. Isle Blue и Nebula Black боите имаат текстури како замрзната површина, камчиња, а Ceramic White моделот дава изглед и чувство на ладен жад, за чувство на елеганција на прв поглед.

Isle Blue
HUAWEI Freebuds 5i Color Isle Blue
Кликнете тука
HUAWEI Freebuds 5i Color Isle Blue HUAWEI Freebuds 5i Color Isle Blue HUAWEI Freebuds 5i Color Isle Blue
Nebula Black
HUAWEI Freebuds 5i Color Nebula Black
Кликнете тука
HUAWEI Freebuds 5i Color Nebula Black HUAWEI Freebuds 5i Color Nebula Black HUAWEI Freebuds 5i Color Nebula Black
Ceramic White
HUAWEI Freebuds 5i Color Ceramic White
Кликнете тука
HUAWEI Freebuds 5i Color Ceramic White HUAWEI Freebuds 5i Color Ceramic White HUAWEI Freebuds 5i Color Ceramic White
HUAWEI Freebuds 5i Eartips
HUAWEI Freebuds 5i Eartips

Компактни и удобни

Слушалките се пократки и 11% полесни од претходниот производ5. Со 3 големини на меки силиконски врвови погодни за кожата, можете да уживате во прилагодена удобност при носење. Футролата за полнење го прави уредот лесно пренослив во секојдневниот живот, така што е секогаш при рака кога ви треба.

HUAWEI Freebuds 5i Sound Quality

Аудио со висок квалитет
за пријатно слушање

HUAWEI FreeBuds 5i се сертифицирани, безжични слушалки со висок квалитет на аудиото, нудат респонзивна и широка фреквенција, целосен пристап до HD звук на аудио извори6, и неколку бои што се согласуваат со сечиј стил.

HUAWEI Freebuds 5i Sound Quality HUAWEI Freebuds 5i Sound Quality
Звук со
висок-квалитет и Hi-Res
сертификат
HUAWEI Freebuds 5i KSP Shot

Динамичните драјвери на слушалките од 10 мм работат со полимерна композитна дијафрагма, за да се испорача извонреден звук на ниски, средни и високи фреквенции.

HUAWEI Freebuds 5i Mechanical Design

Безгрижно носење,
за ваши потреби

HUAWEI FreeBuds 5i ја намалува загубата на ниска фреквенција кога слушалките не се вклопуваат во вашите уши или кога се носат неоптимално, за секогаш да слушате кристално чист звук.

Разновидно намалување
на шум, според вашето
секојдневие

Слушалките автоматски се префрлаат помеѓу режимите Ultra, General и Cozy, за да ги приспособат ефектите на околината, како што се зафатен аеродром, метро станица, ресторан, канцеларија или тивок дом и да елиминираат до 42 dB бучава во позадина.7

HUAWEI Freebuds 5i Noise Cancelling 1
Допрете за да намалите шум
HUAWEI Freebuds 5i Noise Cancelling 1 HUAWEI Freebuds 5i Noise Cancelling 1
ANC
OFF
ANC
ON
Намалување на шум со
ВИ, за јасни повици

Намалувањето на шумот со вештачка интелигенција, засилено со алгоритми на невронски мрежи со вештачка интелигенција, ги разликува
гласовите од амбиенталниот звук, така што ќе може да разговарате гласно и јасно.

HUAWEI Freebuds 5i Noise Cancelling 3
Сенаменски интерконекции

Центарот за аудио поврзување во апликацијата AI Life го олеснува управувањето со уредите поврзани со слушалките и менувањето уреди. Отворете ја футролата за полнење за да ги спарите слушалките со блискиот телефон или таблет HUAWEI преку нотификацијата за автоматско поврзување8.

Huawei Freebuds 5i Multi Device Switching 1
Huawei Freebuds 5i Multi Device Switching 1 Huawei Freebuds 5i Multi Device Switching 1
Huawei Freebuds 5i Multi Device Switching 2
Huawei Freebuds 5i Multi Device Switching 1
Huawei Freebuds 5i Multi Device Switching 1
Huawei Freebuds 5i Smart Listening Experience
Паметни поврзувања,
беспрекорен трансфер

HUAWEI FreeBuds 5i може истовремено да се поврзе со два уреди одеднаш, вклучувајќи телевизори, компјутери, таблети, мобилни телефони и многу повеќе. Кога ќе ги поврзете слушалките со компјутер за да се приклучите на конференциски повик, а имате дојдовен повик на телефонот, едноставно допрете двапати на слушалката за да одговорите на повикот веднаш.

Селфи

HUAWEI FreeBuds 5i ви овозможува да фотографирате далечински со двојно допирање на слушалките.9

Huawei Freebuds 5i Selfie
Вежбајте во различни
услови

IP54 рејтингот4 значи дека може да уживате во музиката од вашите слушалки секојдневно.

Huawei Freebuds 5i Water Resistance
Моќен век на батеријата,
за целодневно слушање музика

Слушалките можат да обезбедат до 28 часа музика3 кога се користат со кутијата за полнење. И нема потреба да се грижите кога слушалките не се целосно наполнети. HUAWEI FreeBuds 5i овозможуваат 4 часа10 аудио со само 15 минути полнење.

Huawei Freebuds 5i Long Battery
Траење на батеријата3
Безгрижно слушање со
15 минути полнење10
4 часа
Huawei Freebuds 5i Long Battery
Траење на батеријата3
Интуитивни контроли на допир

Контролирајте ги слушалките со апсолутна леснотија преку приспособливи контроли на допир, наместо да треба постојано да го вадите телефонот.11

Huawei Freebuds 5i Swipe Controls
Huawei Freebuds 5i Swipe Controls Huawei Freebuds 5i Swipe Controls Huawei Freebuds 5i Swipe Controls Huawei Freebuds 5i Swipe Controls
Huawei Freebuds 5i Swipe Controls

Долг притискање

Преминете од ANC вклучено/ANC исклучено/Awareness mode.

Huawei Freebuds 5i Swipe Controls

Повлечи нагоре/надолу

Повлечете нагоре за да ја зголемите јачината на звукот или повлечете надолу за да ја намалите јачината на звукот.

Huawei Freebuds 5i Swipe Controls

Допрете два пати

Плеј/пауза на аудио, или да прифатите/прекинете телефонски повик.

Huawei Freebuds 5i Swipe Controls

Притиснете три пати

Прескокнете на следната песна

*Двојно притискање/тројно притискање на левата/десната слушалка може да се прилагоди за да се префрли на следната/претходна песна. Ажурирајте ја апликацијата AI Life на најновата верзија за да испробате повеќе функции. Вистинскиот интерфејс ќе преовладува.

Повеќе функции
Huawei Freebuds 5i Function Icon

Пронајди ги слушалките12


Само ѕвонете
за да ги
лоцирате

Huawei Freebuds 5i Function Icon

Eco-Friendly


SGS grade I сертификат

Huawei Freebuds 5i Function Icon

Smart Wear Detection


HUAWEI AI Life
Компатибилни со
Android & iOS
Симнете ја HUAWEI AI Life апликацијата и дознајте повеќе.
Преземи сега
Скенирајте го QR-кодот користејќи го вашиот мобилен уред, а потоа следете ги упатствата за преземање и инсталирање.
HUAWEI FreeBuds 5i App
HUAWEI FreeBuds 5i App

HUAWEI FreeBuds 5i

HUAWEI FreeBuds 5i

HUAWEI FreeBuds 4i

HUAWEI FreeBuds SE

HUAWEI FreeBuds Pro 2

Тип

In-ear

In-ear

Semi in-ear

In-ear

Тежина1

4.9 гр. ± 0.2 гр.

5.5 гр.

5.1 гр.

6.1 гр. ± 0.2 гр.

Квалитет на звук

Φ 10 мм динамичен драјвер
20 HZ до 40 kHZ фреквенција

Φ 10 мм динамичен драјвер
20 HZ до 20 kHZ фреквенција

Φ 10 мм динамичен драјвер
20 HZ до 20 kHZ фреквенција

Φ11 мм 4-магнетен динамичен драјвер + Планарна дијафрагма
14 HZ до 48 kHz фреквенција

Намалување шум при повици

DNN алгоритам и 2 микрофона

2 микрофона

ENC и 2 микрофона

Bone Voice, DNN алгоритам и 3 микрофона

Активно намалување на шум2

Хибриден ANC (42 dB)
3 ANC опции (ultra, general и cozy)

ANC

-

Интелигентен ANC 2.0 (47 dB)
3 ANC опции (ultra, general и cozy)

Траење на батеријата со кутија за полнење3 (ANC исклучено)

28 часа

22 часа

24 часа

30 часа

Hi-Res сертификат

×

×

EQ

×

×

Менување меѓу поврзани уреди

×

×

Swipe за контрола на јачина на звук

×

×

IPX4 водоотпорност4

×

Компатибилни со Android и iOS

1. Податоците се од лабораториите на Huawei. Тежината на една слушалка е само теоретска вредност. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

2. Податоците се од лабораториите на Huawei, со модели за тестирање дизајнирани врз основа на способностите за човечки слух. 47 dB/42dB се однесува на максималните перформанси за намалување на шумот. Вистинските перформанси за намалување на шумот може да се разликуваат во зависност од фактори како што се големината на ушите, врвовите на ушите, структурата на ушниот канал, држењето на телото и активностите додека ги носите слушалките.

3. Податоци базирани на резултатот од тестовите во лабораториите на Huawei, само за референца.

4. Оценката IP54 се однесува само на слушалките, не и на куќиштето за полнење. Овој производ не е професионален водоотпорен уред, но е отпорен на прскање, при нормална употреба. Тестиран е да го достигне нивото IP54 во лабораторија под контролирани услови. Отпорноста на прскање не е трајна, а заштитата може да се намали со секојдневното абење и кинење. Истиот беше тестиран под контролирани лабораториски услови и доби одобрена оцена IP54 според стандардот IEC 60529. Отпорот на прскање, прашина и вода не се трајни, а перформансите може да се влошат поради секојдневното абење и кинење. Избегнувајте полнење на уредот во влажни средини. Течната штета не е покриена со гаранција

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи