HUAWEI FreeBuds 5i
 • HUAWEI FreeBuds 5i
Nebula Black,Isle Blue,Ceramic White
 • Слушалки:

  Висина: 30.9 мм

  Ширина: 21.7 мм

  Длабочина: 23.9 мм

  Тежина: околу 4.9 гр. ± 0.2 гр.

  Кутија за полнење:

  Висина: 48.2 мм

  Ширина: 61.8 мм

  Длабочина: 26.9 мм

  Тежина: околу 33.9 гр. ± 1.0 гр.

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Hall сензор/Cap сензор

 • Слушалки:

  Висина: 30.9 мм

  Ширина: 21.7 мм

  Длабочина: 23.9 мм

  Тежина: околу 4.9 гр. ± 0.2 гр.

  Кутија за полнење:

  Висина: 48.2 мм

  Ширина: 61.8 мм

  Длабочина: 26.9 мм

  Тежина: околу 33.9 гр. ± 1.0 гр.

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Слушалки:

  Висина: 30.9 мм

  Ширина: 21.7 мм

  Длабочина: 23.9 мм

  Тежина: околу 4.9 гр. ± 0.2 гр.

  Кутија за полнење:

  Висина: 48.2 мм

  Ширина: 61.8 мм

  Длабочина: 26.9 мм

  Тежина: околу 33.9 гр. ± 1.0 гр.

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 10 мм динамичен драјвер

 • Bluetooth:

  BT 5.2

  Pop-Up поврзување:

  Поддржано*

  Симултана Bluetooth конекција со два уреди:

  Поддржано

  *За паметни телефони со EMUI10 или понова верзија.

 • Слушалки:

  Висина: 30.9 мм

  Ширина: 21.7 мм

  Длабочина: 23.9 мм

  Тежина: околу 4.9 гр. ± 0.2 гр.

  Кутија за полнење:

  Висина: 48.2 мм

  Ширина: 61.8 мм

  Длабочина: 26.9 мм

  Тежина: околу 33.9 гр. ± 1.0 гр.

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Капацитет на батерија

  Слушалка:55 mAh (min)*

  Кутија за полнење:410 mAh (min)*

  Музика

  Со едно полнење: 6.0 часа (со ANC вклучено)**

  Со едно полнење: 7.5 часа (со ANC исклучено)**

  Со кутијата за полнење: 18.5 часа (со ANC вклучено)**

  Со кутијата за полнење: 28 часа (со ANC исклучено)**

  Време за полнење

  60 минути за слушалките (во кутијата за полнење)***

  110 минути за кутијата за полнење без слушалките (жично)***

  *Вистинскиот капацитет може да се разликува.

  **Податоците за траењето на батеријата доаѓаат од лабораториите на Huawei со стандардни услови: јачина на звук на 50%, а режимот AAC е овозможен. Вистинското траење на батеријата може да варира во зависност од јачината на звукот, изворот на звук, пречки во околината, карактеристиките на производот и навиките за користење.

  ***Податоците за полнење доаѓаат од лабораториите на Huawei со услов за тестирање: 25°C при нормални температурни услови.

 • Слушалки

  Контрола на допир: два пати/долго притискање

  Контрола на лизгање: горе/долу

  Кутија за полнење

  Притискање

 • Активно намалување на шум, Намалување на шум при повици, Transparency Mode

 • Слушалки:

  IP54

  *Овој производ не е професионален водоотпорен уред, но е отпорен на прскање при нормална употреба. Тестиран е да го достигне нивото IP54 во лабораторија под контролирани услови. Отпорот на прскање не е постојан, а заштитата може да се намали со секојдневно користење.

 • Слушалки

  Кутија за полнење

  Силиконски навлаки за уши (три големини) (Достапни во голема, средна и мала димензија. Парот со средна големина е стандарден производ.)

  USB-C кабел

  Водич за брз почеток (и безбедносни информации)

  Гарантна картичка