Petal Search

Petal Search

Petal Search, Уживај во секој момент од твојот живот.

HUAWEI Petal Search

Повеќе Категории

Пристапете до информации од различни локални услуги во различни категории, за сеопфатно и уникатно искуство за пребарување.

РазновидниЛокалноСпецијализирани

HUAWEI Petal Search Categories HUAWEI Petal Search Categories Wave HUAWEI Petal Search Categories Wave

Иновативни +

Секогаш се работи за да ви донесе задоволство и уникатно прекрасно искуство, ве изненадува секој ден.

HUAWEI Petal Search Innovative Sensory

Сензорна

HUAWEI Petal Search Innovative Dark Mode

Темен режим

HUAWEI Petal Search Innovative Skin

Кожа1

HUAWEI Petal Search My Favorites

Омилени1

Безбеден

Се придржува кон строгите стандарди за приватност и заштита на авторските права.
Petal Search е овластен од Европскиот печат за приватност за усогласеност на GDPR.

HUAWEI Petal Search Security Private HUAWEI Petal Search Security Hover
HUAWEI Petal Search Security Private Icon HUAWEI Petal Search Security Private Icon

Приватно

Incognito режим

Incognito Пребарување. Личните податоци нема да се следат или анализираат. Колачињата нема да бидат зачувани. Во согласност со стандардите за безбедност на приватноста на GDPR.

HUAWEI Petal Search Security Safe HUAWEI Petal Search Security Hover
HUAWEI Petal Search Security Safe Icon HUAWEI Petal Search Security Safe Icon

Безбедно

Безбедно Пребарување

Додадете ограничувања за филтрирање на нелегална содржина и друга несоодветна содржина на возраст.

HUAWEI Petal Search Security Protection HUAWEI Petal Search Security Hover
HUAWEI Petal Search Security Protection Icon HUAWEI Petal Search Security Protection Icon

Заштитени

Заштита на авторско право

Содржината ги почитува авторските права и се обезбедува во соработка со организациите за авторски права и во соработка со давателите на нови содржини.

HUAWEI Petal Search Security Regionalization HUAWEI Petal Search Security Hover
HUAWEI Petal Search Security Regionalization Icon HUAWEI Petal Search Security Regionalization Icon

Регионални

Регионално складирање на податоци

Податоците се чуваат во вашиот регион за посигурно искуство.

1. Овие функции ќе бидат објавени наскоро.


*Достапноста на некои карактеристики може да варира според регионот. Претходните слики на производот и прикажаната содржина се само за повикување. Фактичките карактеристики на производот и прикажаната содржина (вклучително, но не ограничувајќи се на позадини, UI и икони) може да се разликуваат од прикажаните овде.

Напуштање на customers.huawei.com
Откако ќе кликнете на линкот, ќе влезете во веб-страница управувана од трета страна. Huawei не е одговорен и нема контрола врз оваа веб-локација управувана од трета страна.
Врати се Продолжи