• 225 mm x 159.2 mm x 39.7 mm
  Околу 387 гр

  • Бела

 • WAN: One 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet порт
  LAN: Three 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet порти

 • Алгоритми против напади со сирова сила, WPA3, Firewall, DMZ, PAP / CHAP, DMZ / DoS заштита од напад…

 • 802.11ax/ac/n/a 2 x 2& 802.11ax/n/b/g 2 x 2, MU-MIMO
  Безжичната брзина е до 2976 Mbps2.4 GHz: 574 Mbps; 5 GHz: 2402 Mbps)

 • Gigahome Dual-core 1.2 GHz CPU

 • Копче H за спарување со еден клуч и компатибилен со WPS
  Независно ресетирање

 • 1 светло за индикаторот на состојба

 • АПП: Апликација HUAWEI AI Life

  Huawei HiLink & 802.11v протокол, IPv4 / IPv6, PPPoE / DHCP / static IP адреса / Bridge WAN метод на поврзување, Wi-Fi-тајмер, гостинско Wi-Fi, ограничување на брзината на уредот, MAC филтер за адреса, родителска контрола, VPN проток, DMZ/виртуелен сервер ...