звучници

Звучи подобро заедно
Звучна серија
Исто како оригиналот, токму во вашиот дом.
Акустичен дизајн со 4 Devialet звучници丨Huawei Share丨360 степени сараунд
HUAWEI Sound
Враќање на моќниот звук
Devialet Dual Woofers丨Push-Push акустичен дизајн丨Huawei Share
HUAWEI Sound X
Носи го звукот со тебе
преносен звучник
Однесете ја вашата музика на подобро место.
Четири единици Devialet за јасен звук丨26 часа работа丨Допри за пуштање музика
HUAWEI Sound Joy
Поврзи ја музиката на свој начин
Вашите омилени хитови, плејлисти и повеќе