HUAWEI Sound X

HUAWEI Sound X
HUAWEI Sound X
Devialet Dual Woofers | Push-Push акустичен дизајн | Huawei Share1
HUAWEI Sound X Devialet Crafts

Разбудете ги сетилата со
Devialet dual subwoofers

Ги здруживме силите со Devialet за да создадеме аудио искуство што ќе го почувствувате,
не само да го слушнете. HUAWEI Sound X ја користи моќта на Devialet's Speaker Active Matching (SAM®) технологијата, што го прилагодува звукот според карактеристиките на звучниците. Ова значи дека двојните субвуфери репродуцираат звучни сигнали во реално време, овозможувајќи аудио со голема резолуција, точно како што треба да звучи. Басот достигнува дури 40 hz, со амплитуда од врв до врв до 20 мм, така што ќе ги видите, слушнете и почувствувате вибрациите.2

Бас
40 hz
Макс. амплитуда
20 мм

Мал, но моќен

Не го потценувајте - HUAWEI Sound X има далеку помоќен удар отколку што сугерира неговата големина. Неговите двојни субвуфери се создадени од ретки, магнетни материјали што им дава моќ да создаваат масивни вибрации. Тие се исто така хиперчувствителни, произведуваат огромен звук со минимална енергија, така што звучникот ќе ве воодушеви со звукот, а не со големината.

HUAWEI Sound X Bass Speaker
HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers HUAWEI Sound X Dual Bass Speakers

Стабилен

HUAWEI Sound X испорачува до SPL 93 dB2 чист, нијансиран звук. Повеќето традиционални единици за звук се тресат и губат квалитет при голема јачина. Тоа не е проблем за HUAWEI Sound X, благодарение на акустичниот дизајн на Push-Push на Devialet. Секој од симетричните двојни субвуфери ги поништува вибрациите на другиот, потиснувајќи ја дисторзијата при кој било волумен.

HUAWEI Sound X Alto HUAWEI Sound X Alto HUAWEI Sound X Alto

Опуштете се со 360° високо-квалитетен звук

HUAWEI Sound X гради богата средина на звук за да можете да ја искусите.
Звучникот е опремен со шест моќни високотонци кои го користат HUAWEI Sound за да создадат неверојатен опкружувачки звук.
Секој високотонец е дизајниран индивидуално за оптимален звук, и заедно тие ја зголемуваат фреквенцијата на звучникот дури до 40 Khz.2

HUAWEI Sound X Onehop
HUAWEI Sound X Onehop HUAWEI Sound X Onehop

Huawei Share Audio1

Кога слушате песна на вашиот телефон и сакате навистина да ја почувствувате, допрете на HUAWEI Sound X. Веднаш ја "презема палката", вдишувајќи нов живот во вашата музика со своите двојни субвуфери и автоматска свесност на звучното поле. Подгответе се да ги искусите вашите омилени песни на сосема нов начин.

Сертифицирано Hi-Res аудио

HUAWEI Sound X е сертифициран како Hi-Res, па можете да бидете сигурни дека испорачува оригинално аудио без загуби. Звучникот ја доловува секоја нијанса на звук, па ќе се чувствувате како да сте на концерт кај вашите омилени уметници.

Елегантен и стилски

Со својата елегантна конструкција, копчиња чувствителни на допир и застаклена површина, HUAWEI Sound X е пријатен на допир, вид и слух.Неговиот уникатен дизајн ви дава поглед кон субвуферите, за да можете да гледате како се распрснува басот додека го слушате и чувствувате.Копчињата се заоблени со разнобојни светла што се менуваат со текот на времето, совршено за додавање малку расположение на вашите мелодии.

Елегантен дизајн
HUAWEI Sound X Color Black
Копчиња на допир
HUAWEI Sound X Color Black
Видлив субвуфер
HUAWEI Sound X Color Black