HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic
 • Бела керамика
Бела керамика
 • 42.9 мм x 42.9 мм x 10.5 мм

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 42.9 мм

 • 130 - 190 мм

 • Поддржано

 • Поддржано

 • Околу 50 гр (без ремен)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • 1.32 инчи AMOLED дисплеј во боја

  AMOLED екранот на допир поддржува гестови со лизгање и допир.

 • Материјал: Нанокристална керамика + сафирно стакло

 • Бел керамички ремен,

  бел кожен ремен

 • Сензор за акцелерометар

  Сензор за жироскоп

  Сензор за магнетометар

  Оптички сензор за отчукувањата на срцето

  Сензор за барометар

  Температурен сензор

 • Копче за вклучување, копче за функции, поддршка - притискање и држење и ротирање на круната на часовникот

 • Безжично полнење

 • Android 6.0 или понова верзија, iOS 9.0 или понова верзија

 • 5 АТМ, нуркање (до 30 метри)

  *Овој производ е во согласност со 5 АТМ-оценета 50-метарска отпорност според стандардот ISO 22810:2010, и може да се носи за време на активностите на плитките води, како што се пливањето во базени и плитките води долж брегот. Овој производ ги исполнува барањата на стандардот EN13319 за додатоци за нуркање и поддржува слободно нуркање со максимална длабочина од 30 метри.

  *Не треба да се носи во топли тушеви, топли извори или сауни (парни соби), ниту за време на нуркање под висок притисок или други активности кои вклучуваат висок притисок на водата, високи температури, високо ниво на влажност или брзо течење на вода.

  *Не е погоден за професионално нуркање, технички нуркања и нуркачки активности на длабочина од 30 м. Исплакнете го часовникот со свежа вода откако ќе го користите во океанска вода.

  За повеќе детали околу водоотпорноста на производот, посетете го линкот: https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • GPS поддржано

  NFC поддржано (во некои земји)

  Bluetooth поддржано

 • Температура: –20 °C до +45 °C

  Влажност: 5%~95% (без кондензација)

 • 5V, 2A

 • 7 дена за типична употреба.

  4 дена за честа употреба. 

  *Вообичаено сценарио за користење: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, 90 минути вежбање секоја недела (овозможено GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот се вклучува 200 пати на ден.

  *Сценариото за честа употреба: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, овозможено следење на стресот, 180 минути вежбање секоја недела (овозможено GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот е вклучен 30 минути на ден.

 • Часовник x 1

  Безжичен држач за полнење (вклучувајќи го и кабелот за полнење) x 1

  Упатство за употреба, безбедносни информации, и гарантна картичка x 1

  Керамичкиот ремен доаѓа со штрафцигер.