HUAWEI WATCH GT 3
Elite Edition
HUAWEI WATCH GT 3 46 мм
Elite Edition

45.9 ммx 45.9 мм x 11 мм

Active Edition
HUAWEI WATCH GT 3 42 мм
Active Edition

42.3 ммx 42.3 мм x 10.2 мм

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

  46 мм

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

  42 мм

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

  140 - 210 мм

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

  130 - 190 мм

 • Поддржано

 • Поддржано

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

  Приближно 42.6 гр (без ременот)

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

  Приближно 35 гр (без ременот)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу поединечни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

  1.43 инчен AMOLED екран во боја

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

  1.32 инчен AMOLED екран во боја

  *AMOLED екранот на допир поддржува гестови со лизгање и допир.

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм
  Боја

  Црна / Челик

  Материјал

  Предна страна: нерѓосувачки челик

  Задна страна: пластика

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм
  Боја

  Црна / Челик / Златна

  Материјал

  Предна страна: нерѓосувачки челик

  Задна страна: пластика

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

  Црн флуороеластичен ремен

  Кафеав кожен ремен

  Ремен од нерѓосувачки челик

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

  Црн флуороеластичен ремен

  Бел кожен ремен

  Златен ремен

 • Сензор за акцелерометар

  Сензор за жироскоп

  Геомагнетен сензор

  Оптички сензор за отчукувања на срцето

  Сензор за воздушен притисок

  Температурен сензор

 • ROM 4 GB

  RAM меморија 32 MB

  *Достапниот капацитет на меморијата е помал бидејќи системскиот софтвер зафаќа дел од просторот.

 • Копче за вклучување + функциско копче, горното копче поддржува ротирачка круна

 • Android 6.0 или понова верзија, iOS 9.0 или понова верзија

 • 5 ATM водоотпорност

  *Уредите што се во согласност со 5 ATM имаат водоотпорност од 50 метри според ISO стандардот 22810:2010. Ова значи дека тие можат да се користат за активности во плитки води како пливање во базен или море. Сепак, тие не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности кои вклучуваат вода со голема брзина или потопување под длабочина.

  За детали и мерки за претпазливост, посетете ја страната:
  https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • ARM Cortex-M

 • GPS поддржано

  Bluetooth поддржано

 • Температура

  - 20 ℃ ~ + 45 ℃

  Влажност

  5% ~ 95% (без кондензација)

 • Безжично полнење

 • HUAWEI WATCH GT 3 46 мм

  Батеријата може да издржи 14 дена во следниве ситуации: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, 90 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот се вклучува 200 пати на ден.

  Батеријата може да издржи 8 дена во следните ситуации: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, 180 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот е вклучен 30 минути на ден.

  HUAWEI WATCH GT 3 42 мм

  Батеријата може да издржи 7 дена во следниве ситуации: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, овозможено следење на стресот, 180 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот е вклучен 30 минути дневно.

  Батеријата може да издржи 4 дена во следниве ситуации: 30 минути повици преку Bluetooth секоја недела, 30 минути музика секоја недела, овозможено следење на отчукувањата на срцето, HUAWEI TruSleep™ овозможено за спиење, 180 минути вежбање секоја недела (овозможен GPS), овозможени известувања (50 СМС пораки, 6 повици и 3 аларми дневно), екранот е вклучен 30 минути на ден. 

 • Часовник x 1

  Куќиште за полнење x 1

  Упатство за употреба, безбедносни информации и гарантна картичка x 1