Vip Service

VIP Service: al je favoriete apps op je HMS smartphone

Met de HUAWEI VIP Service neemt Huawei alle installatiezorgen voor je uit handen en ontvang je afhankelijk van je nieuwe Huawei-toestel tot wel 50GB aan gratis cloudopslag. Bij een van onze VIP Service-punten ontvang je kostenloos de HUAWEI VIP Service en worden al je gegevens en apps voor je overgezet vanaf je oude telefoon naar je nieuwe HMS smartphone. Je nieuwe toestel wordt dan netjes voor jou geïnstalleerd en voorzien van de apps die jij wenst, zodat je direct aan de slag kunt en het meest uit je nieuwe smartphone kunt halen. Je leest hieronder meer over wat de HUAWEI VIP Service precies in houdt – en ook hoe je zelf aan de slag kunt mocht je geen gebruik kunnen maken van een VIP Service-punt bij jou in de buurt.

Klik hier om een VIP Service-punt bij jou in de buurt te vinden, of kijk op de Support App die op alle Huawei-apparaten voorgeïnstalleerd is.
Ontdek meer met de HUAWEI AppGallery

De HUAWEI AppGallery is dé plek om bestaande en nieuwe apps en games te ontdekken. Geniet als AppGallery-gebruiker van exclusieve content, in-game-evenementen, give-aways en beloningen.
Download veilig, snel en gemakkelijk duizenden apps van over de hele wereld. En haal zo nog meer uit je Huawei-smartphone.

Klik hier voor uitleg over de installatie van apps vanaf de AppGallery.

Appgallery
Maak een persoonlijke HUAWEI ID aan

Registreer eenvoudig jouw HUAWEI ID-account. Met een HUAWEI ID heb je toegang tot meerdere apparaten en kun je gebruik maken van cloudopslag. Het is daarnaast ook de enige login die je ooit nodig hebt voor toegang tot al je Huawei-devices en -services zoals Mobile Cloud, AppGallery, Thema's, Muziek en meer. Je hebt daarmee eenvoudig en veilig toegang tot al jouw gegevens en back-ups.

Klik hier en ontdek direct de voordelen van een gepersonaliseerde gebruikerservaring via jouw HUAWEI ID.

Huaweiid
Kopieer eenvoudig al je data en apps

Met HUAWEI Phone Clone kun je jouw gegevens, zoals contacten, foto‘s, video’s, berichten en vele apps makkelijk, snel en veilig van je huidige telefoon naar je nieuwe Huawei-toestel overzetten. Op elke nieuwe Huawei-smartphone staat nu standaard de app Phone Clone geïnstalleerd, waarmee het kopiëren van al je data en apps vanaf je oude toestel heel erg eenvoudig is.

Klik hier voor meer informatie over hoe je jouw gegevens gemakkelijk kunt kopiëren.

Phoneclone
Ontvang gratis cloudopslag

Afhankelijk van je Huaweitoestel ontvang je gedurende de eerste 12 maanden tot wel 50GB cloudopslag*. Daarnaast krijgt iedere Huawei-klant die een HUAWEI ID registreert ook automatisch 5GB gratis per maand.

* 50BG gratis cloudopslag gedurende de eerste 12 maanden geldt voor de volgende toestellen: HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40. Bij de HUAWEI P40 lite krijg je gedurende de eerste 12 maanden 15GB gratis cloudopslag.

Klik hier om te lezen hoe je de gratis cloudopslag kunt ontvangen.

Cloud
HUAWEI Community
Word nu lid van de HUAWEI Community en kom als eerste alles te weten over Huawei en alle nieuwe producten en diensten. Praat mee, geef je mening en stel vragen aan andere Huawei-fans. Vind en deel de beste tips & tricks om nog meer uit je Huawei-toestel te halen.
Klik hier en bezoek onze Community omgeving en schrijf jezelf in!

We staan dagelijks voor je klaar

Als je een probleem hebt met de installatie of het gebruik van je nieuwe Huawei-apparaat, dan kan je elke dag van de week bellen met onze hotline (bel gratis – ook vanaf je mobiele telefoon):
0800-9188
maandag t/m vrijdag: 09:00 - 20:00 en op zaterdag en zondag: 09:00 - 17:00 (gesloten op feestdagen)

Ontdek de VIP Service via HUAWEI Support

Behalve hier op de Huawei-website kan je het dichtsbijzijnde VIP Service-punt ook vinden op je nieuwe Huawei-smartphone*. Zodat je met je nieuwe toestel in de hand direct kan zien waar je terecht kunt voor gratis ondersteuning voor de installatie en setup van je HMS-smartphone - ongeacht waar je je op dat moment bevindt.

* Weergave van VIP Service-punten is voorbehouden voor de daarvoor in aanmerking komende HMS-smartphones, te weten: HUAWEI Mate Xs en de volledige HUAWEI P40 Series.

Vind jouw servicepunt via de Support-app

Zorg dat je de laatste update van de HUAWEI Support-app op je nieuwe smartphone hebt geïnstalleerd (dat kan via een upgrade vanaf de HUAWEI AppGallery of controlleer op updates in de Support-app onder Instellingen). Open daarna de Support-app en selecteer vervolgens ‘MEER >’ onder ‘SNELDIENSTEN’ en tot slot kies VIP Service. Zoek hier naar een servicepunt of -winkel bij jou in de buurt.

Gebruik de voordelen van je VIP Service

Check in de Support-app op welke voordelen jij recht hebt. Open hiertoe de Support-app op je Huawei-apparaat. Selecteer ‘MEER >’ onder ‘SNELDIENSTEN’ en kies vervolgens Voordelen. Wissel deze in volgens de richtlijnen van het servicepunt.

Algemene voorwaarden

1. De VIP Service wordt gratis geleverd door de partners van HUAWEI Technologies Netherlands B.V. bij de aangewezen VIP-servicepunten, zoals [hier] vermeld, met inachtneming van de volgende algemene voorwaarden.

2. De VIP Service is bedoeld om een betere gebruikerservaring te bieden met uw nieuwe Huawei-apparaat. De VIP Service omvat hulp en begeleiding met betrekking tot uw nieuw aangeschafte Huawei-apparaat met betrekking tot:

i. Het openen van het productpakket.
ii. Het registreren van een HUAWEI ID en / of verdere stappen die aanvankelijk vereist zijn om uw apparaat op te starten vóór het eerste gebruik.
iii. De installatie van veelgebruikte TOP-apps uit de HUAWEI AppGallery.
iv. Het overzetten van gegevens van uw oude (Huawei-)apparaat naar uw nieuwe Huawei-apparaat.

3. De VIP-service kan binnen 12 maanden na de datum van aankoop van uw nieuwe HUAWEI-apparaat eenmaal worden gebruikt. De VIP-service wordt geleverd in een eerste servicesessie. Verdere ondersteuning (in het kader van de VIP-service) kan worden verkregen bij dezelfde servicepartner die de initiële servicesessie gratis heeft uitgevoerd tot een maand na de initiële servicesessie.

4. De VIP Service is alleen beschikbaar voor de volgende Huawei-apparaten: HUAWEI Mate Xs, HUAWEI P40 Series.

5. Wanneer u om de VIP Service vraagt, moet u onze servicepartner de originele aankoopbon van uw nieuwe Huawei-toestel verstrekken.

6. De gratis HUAWEI Cloud-opslag moet vóór 31 december 2020 zijn geactiveerd.

7. Dit vormt geen bindend contractaanbod. De HUAWEI VIP Service is alleen beschikbaar op aangewezen VIP Service-punten tijdens toegewezen service-uren, afhankelijk van beschikbare capaciteit en het afsluiten van een servicecontract op het VIP Service-punt.

8. Alle verdere service die door onze servicepartners aan u wordt aangeboden en die deel uitmaakt van de VIP Service zoals hierboven beschreven, zal door de servicepartner worden uitgevoerd in eigen naam en voor eigen rekening en onder voorbehoud van zijn voorwaarden en van toepassing zijnde servicekosten.

9. Nadat de eerste servicesessie is voltooid, wordt u gevraagd om uw tevredenheid over deze dienst met ons te delen via de Support-app op uw Huawei-toestel, zodat we u nu en in de toekomst van nog betere service kunnen voorzien.

Neem contact met ons op

Contact Us

Hotline-ondersteuning

• Call Center Number

Online Help

Offline ondersteuning

Contact Us

Cookie instellingen