HiCare

Jouw Service expert

HiCare biedt one-stop online services aan om u een probleemloze en zorgeloze service aan te bieden. Het kan snel en makkelijk uw problemen vinden en oplossen.

Klik hier om de HiCare App te downloaden

Ontdek alle mogelijkheden
van de technologie

Maak de eerste stappen makkelijk middels de officiele handleiding en ontdek alle geavanceerde toepassingen van uw toestel.

Shortcuts Back-Up, herstellen en updaten Camera en gallerij En meer
*De mogelijheden kunnen verschillen per model.

Los uw problemen overal en op elk gewenst moment

De dienst inschakelen voor het oplossen van problemen | beschikbaar voor EMUI 8.0 en hoger: Open de Google Play Store-app, tik op Menu > Mijn apps en games, selecteer Hicare > Update, of tik op menu-instelling en vink het vakje aan naast "Schakel automatische update in".

Probleemoplossen

Eén aanraking om systeemcrash en een achterblijvend probleem of andere fouten automatisch te identificeren en op te lossen.

Herstel

Herstel telefoonprobleem om uw telefoon optimaal te laten presteren.

Tips

Geef tips om de levensduur van uw telefoon te verlengen.

Slimme melding over de conditie van uw telefoon

HiCare pusht notificatie onmiddellijk na het detecteren van een fout in het systeem. Er worden oplossingen aangeboden om u te helpen deze problemen snel aan te pakken.

Batterij loopt
snel leeg
Niet in staat om te
bellen of gebeld te
kunnen worden
Geen
internetverbinding
Kwalitatief laag
microfoonvolume
Geen GPS Meer

Service Centers

Zoek naar de dichtstbijzijnde of aanbevolen servicecenter.

Schakel de
onderhoudsmodus in

Heeft u een onveilig gevoel over uw persoonlijke gegevens terwijl uw telefoon wordt ingezonden voor reparatie?
Schakel de onderhoudsmodus in om uw persoonlijke gegevens te versleutelen.

Meer services binnen handbereik

Privacykwesties, Handleiding, Hotline, Live chat en meer zijn te vinden in HiCare.

Waar is de HiCare App?

Methode 1

Open de HiCare-app vanaf uw telefoon

De vooraf geïnstalleerde HiCare-app bevindt zich in de interface van uw telefoon.

Methode 2

Zoek vanuit Hiboard

Type "HiCare" in het zoekvak.

Download de HiCare-app nu!

Klik op de onderstaande knop en begin te downloaden.

Klik om de HiCare-app te downloaden