HUAWEI WS318n

Елегантен и сигурен

Не треба да го криете рутерот HUAWEI WS318n зад мебелот. Неговиот класичен дизајн ќе одговара стилски во секој ентериер. Функционалноста оди рака под рака со неговиот атрактивен изглед: брз Wi-Fi ви овозможува брзо гледање филмови, играње онлајн игри и преземање големи датотеки. Рутерот постојано го оптимизира сигналот и автоматски го избира најмалку натоварениот канал.

Брз и стабилен Wi-Fi

Брз и стабилен Wi-Fi

Рутерот HUAWEI WS318n обезбедува ширина на опсег до 300 Mbps и моќен Wi-Fi сигнал. Благодарение на иновативниот алгоритам LDPC и двете надворешни антени, дури ни дрвјата нема да може да ја попречат брзата и сигурна поврзаност. Специјалната опција Link + овозможува удобно поврзување со втор рутер и синхронизација на поставките за дополнително да се прошири јачината и опсегот на сигналот.

Безвремен дизајн

Безвремен дизајн

Минималистички дизајн, бел мат финиш и компактни антени. Овој рутер не е само функционален уред, туку и атрактивен дел од дизајнот на ентериер.

Заштита и сигурност

Пријателскиот мрежен интерфејс и апликацијата за паметни телефони HiLink го прават процесот за конфигурација неверојатно едноставен. Исто така, можете погодно да го следите вашиот мрежен статус, да управувате со вашата врска, да ги промените вашето Wi-Fi име и лозинка и да го контролирате пристапот до Интернет за деца.