HUAWEI Wi-Fi WS5200

Со побрз 5 GHz Wi-Fi

Со побрз 5 GHz Wi-Fi

HUAWEI WiFi WS5200 ги зближува 2.4 GHz и 5 GHz сигналите и
автоматски ги конектира уредите на корисниците на побрзата фреквенција во
зависност од локацијата на уредот.
Брз и преку ѕидови

Брз и преку ѕидови

Четирите проширени антени со високи перформанси се правилно лоцирани после
прецизно тестирање, идеално за да ги намали пречките на истата
фреквенција. Корекцијата на слабиот LDPC сигнал е исто така овде
за да Ви донесе брзина и преку ѕидови.
Голема брзина дури и со повеќе поврзани корисници

Голема брзина дури и со повеќе поврзани корисници

Брзината на безжична врска е до 1167 Mbps
(dual band), којашто овозможува
подобро Wi-Fi искуство.
Целосен GE влез се среќава со повисок широкопојасен пристап

Целосен GE влез се среќава со повисок широкопојасен пристап

FE рутерот постепено не успеа да ги задоволи потребите на висок број на корисници.
Со целосен GE дизајн на влезовите, HUAWEI WiFi WS5200 совршено ги
пресретнува побарувањата за пристап за Mbps на голем број на корисници.
Постабилен и посилен со Двојно-јадрен процесор за 800 MHz

Постабилен и посилен со Двојно-јадрен процесор за 800 MHz

Во споредба со рутери со 40nm chipset, HUAWEI WiFi WS5200 функционира подобро со
Двојно-јадрен процесор за 800 MHz и е постабилен кога се соочува со
пристап на повеќе уреди и процесирање на повеќе бизнис корисници.
Продолжува да ја учи мрежата, постојано се подобрува

Продолжува да ја учи мрежата, постојано се подобрува

HUAWEI WiFi WS5200 ќе продолжи да ја учи Wi-Fi околината и автоматски да
го оптимизира Wi-Fi каналот секојдневно за да го подобри квалитетот.
Полесно поставување со смартфон во 3 чекори

Полесно поставување со смартфон во 3 чекори

Засилена безбедносна заштита

Засилена безбедносна заштита

Построги процедури на тестирање, постабилна мрежа

Построги процедури на тестирање, постабилна мрежа