HUAWEI MatePad T 10s

Забава за сите

Full HD дисплеј | Заштита за очите | Овозможено од Харман Кардон

Театар
покрај вас

Широк поглед

Лесен и тенок, каков што е, HUAWEI MatePad T 10s овозможува силно присуство со софистицираниот дизајн и извонредниот екран. Има 10.1-инчен 1920 x 1200 FHD дисплеј со тесни рамки за да понуди поголемо визуелно влијание. Во комбинација со технологијата HUAWEI ClariVu™ сè што гледате е живописно и светло, оживува во вашата рака.

Гласен, јасен, сараунд звук

Подгответе се за акустична гозба. Системот со високи амплитуди на двојни звучници на HUAWEI MatePad T 10s обезбедува симетричен аудио од двете страни, за да се занесете во посилно и порамномерно звучно поле. Овозможен од Харман Кардон, овој таблет нуди автентични и богати детали, верни на музиката и вашето расположение.

Извонредно искуство

Флуиден и брз

Со EMUI 10.11 осум-јадрен чипсет и напреден алгоритам, овој таблет нуди подобрена графика и перформанси. Проверете вести, гледајте видеа или купувајте онлајн, можете да се префрлате помеѓу апликациите како што сакате и да уживате во непречено и стабилно искуство.

Два прозорци,
двојна ефикасност

HUAWEI App Multiplier2 му овозможува на таблетот да прикаже два прозорци од истата апликација кога се држи хоризонтално. Можете исто така да ја прилагодите големината на левиот и десниот прозорец3 за ваша погодност, на пример, лизгање низ предмети за онлајн купување додека паралелно ги проверувате деталите за дизајнот со зголемени слики или читате вести со релевантни линкови од страна за повикување.

Цел ден и цела ноќ,
заштитете ги вашите очи

Со TÜV Rheinland сертифициран Eye Comfort4 за да се намали штетното сино светло5, овој таблет нуди подобар комфор на очите за вашата секојдневна употреба. Можете да изберете eBook mode за пријатно искуство одблизу додека читате книга. Навечер, преминете во Dark mode за помек ефект со намален контраст на светлина.

eBook mode Комфор за очите Dark mode

Ексклузивен свет за децата

Грижлив за младите умови, овој таблет им овозможува на вашите деца слободно да истражуваат содржина соодветна на возраста преку ексклузивен пристап до Kids Corner. Исто така, нуди шест-слојна заштита5 за да се чуваат нивните очи. Така, вашите деца можат да играат и да учат со оптимизирани ефекти за различни сценарија, како и внимателни предупредувања за да се спречи оштетување на нивниот поглед.

Ексклузивно за децата
простор за учење и забава
Управување со време
Прилагоден распоред за време на екранот
Шест-слојна
заштита за очите6
Целосна грижа за очите
Управување со апликации
Надгледување на пристапот до апликации за деца
Безбедно полнење
Автоматско заклучување за да се спречи електрична опасност
Управување
со содржина
Одбрана содржина соодветна за возраста
  1. Инсталираната верзија е EMUI 10.1.
  2. Оваа одлика е компатибилна со некои апликации. Деталната листа на компатибилни апликации ќе се ажурира во иднина. Вистинската употреба може да варира во зависност од одредени апликации.
  3. Големината на левиот и десниот прозорец во три опции. Функцијата е компатибилна со некои апликации. Деталната листа на компатибилни апликации ќе се ажурира во иднина. Вистинската употреба може да варира во зависност од одредени апликации.
  4. Условите за тестирање за сертифицирање со TÜV Rheinland се: Кога е овозможен режимот за удобност на очите, таблетот го поминува тестот со мала сина светлина во Rheinland (со исклучок на прилагодувањето на температурата на бојата).
  5. Не за медицинска употреба.
  6. Оваа одлика е достапна во Kids Corner.