БОЈА
  • Carbon Black
  • Ceramic White
  • Црвено

Полнење

Жичен: USB Type-C (5V1.2A 6W)
Безжичен: Qi стандард (2 W) *

*Врз основа на резултатите од тестот на лабораторијата на HUAWEI, само за референца.

Време на полнење

Околу 1 час со кутијата за полнење (жичен) *
Околу 1 час за ушните слушалки (во кутијата за полнење) *

*Врз основа на резултатите од тестот на лабораторијата на HUAWEI, само за референца.

Откажување на бучава

Активно намалување на бучава

Тежина

Околу 4.5гр (по слушалка)
Околу 48гр (кутија за полнење)

*Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Реалните мерења помеѓу одделните производи може да се разликуваат. Сите спецификации подлежат на реалниот производ.

БАТЕРИЈА

30 mAh (мин.) (По слушалка)
410 mAh (мин.) (Кутија за полнење)

*Типична вредност. Фактичкиот капацитет може да варира малку.
Овој капацитет е номинален капацитет на батеријата. Вистинскиот капацитет на батеријата за секој поединечен телефон може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

Димензии

41.5 x 20.4 x 17.8 мм (по слушалка)
⌀60.9 x 21.8 mm (кутија за полнење)

Времетраење

4 ч. репродукција на 1 полнење
20ч. репродукција со кутијата за полнење*

*Врз основа на резултатите од тестот на лабораторијата на HUAWEI, само за референца.

Контрола

Допрете 2 пати за контрола

Фактор на форма

Отворен / Безжичен / Bluetooth

Компатибилност со Bluetooth

5.1

Чипсет за Bluetooth

HUAWEI Kirin A1

Pop-Up & Поврзување

Да*

*Потребни се паметни телефони кои работат на EMUI10 или погоре.

Откривање дали одговараForm Factor

Да*

*Потребни се паметни телефони кои работат на EMUI10 или погоре.

Драјвер

⌀14.2 mm динамичен

ВО КУТИЈА

Слушалки
Опаковка за полнење
Кабел за полнење USB-C
Водич за брз почеток
Безбедносни информации
Гарантна картичка