• По слушалка
  Висина:26 мм
  Ширина:29.6 мм
  Длабочина:21.7 мм
  Тежина:околу 6.1 гр

  Кутија за полнење
  Висина:70 мм
  Ширина:51.3 мм
  Длабочина:24.6 мм
  Тежина:околу 60 гр

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

  • Silver Frost
  • Ceramic White
  • Carbon Black

 • Active noise cancellation
  Call noise cancellation
  Awarness mode
  Voice mode

 • Bone sensor поддржан

 • Капацитет на батеријата
  По слушалка: 55 mAh (мин.)*
  Кутија за полнење: 580 mAh (мин.)*

  Време на репродукција (користено со EMUI 11)
  Репродукција на музика:
  5 часа (со вклучен ANC)**
  8 часа (со исклучен ANC)**

  Време на слушање
  Репродукција на музика:
  4 часа (со вклучен ANC)***
  7 часа (со исклучен ANC)***
  Гласовни повици:
  2.5 часа (со вклучен ANC)***
  3 часа (со исклучен ANC)***

  Полнење
  Жично: USB Type-C (5V/1.2A/6W)
  Безжично: поддржан (2 W)

  Време на полнење
  Околу 40 минути за слушалки (во кутијата за полнење)***
  Околу 1 час за кутијата за полнење (жично, без слушалки)***
  Околу 2 часа за куќиштето за полнење (безжично, без слушалки за уши)***

  *Типична вредност. Вистинскиот капацитет може да варира малку. Овој капацитет е номиналниот капацитет на батеријата. Вистинскиот капацитет на батеријата за секој одделен производ може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

  **Наведените податоци се применуваат на некои паметни телефони на Huawei кога работат EMUI 11 или подоцна како што следува: HUAWEI Mate 40, HUAWEI Mate 40 Pro, HUAWEI Mate 40 Pro+, HUAWEI Mate 40 RS Porsche Design, HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro, HUAWE + HUAWE + . Кога слушалките се спарени со други уреди, вистинските податоци може да варираат во зависност од функциите на производот и разликите во системот.

  ***Траењето на батеријата и податоците за полнење доаѓаат од лабораториите на Huawei со стандардни услови: јачина на звук од 50% и режимот AAC е овозможен. Вистинското траење на батеријата може да варира во зависност од јачината на звукот, изворот на аудио, мешањето во околината, функциите на производот и навиките на употреба. Само врз основа на резултатите од тестот на лабораторијата HUAWEI.

 • 11мм динамичен

 • Kirin A1

 • Компатибилност со Bluetooth: BT 5.2

  Поп-ап поврзување: поддржано*

  Откривање на абење: поддржано

  Истовремена Bluetooth-врска со двојни уреди Поддржано

  *Потребни се паметни телефони кои работат со EMUI 10.1 или погоре.

 • Контроли со допир / притискање:еднаш / два пати / три пати / долго притискање

  Контроли со лизгање:горе / долу

 • Earbuds
  Силиконски чепчиња (три величини)
  Безжична кутија за полнење
  USB-C кабел
  Водич за брз почеток
  Безбедносни информации
  Гаранција