HUAWEI FreeBuds 3 HUAWEI FreeBuds 3 HUAWEI FreeBuds 3
1

Нов интелегентен звук

Kirin A1 | Интелигентно намалување на бучава

huawei-freebuds-3-classic-color huawei-freebuds-3-classic-color huawei-freebuds-3-classic-color huawei-freebuds-3-classic-color

Возбудете повеќе
од само вашите уши

Повеќе од епско слушање, сите нови HUAWEI FreeBuds 3 се неверојатни дури на поглед. Инспирирани од природата, симетричното куќиште за полнење е празник за очите и компактен да се држи или чува во џеб, торба или каде било. Достапно во бела и црна боја.

huawei-freebuds-3-ergonomic-design huawei-freebuds-3-ergonomic-design huawei-freebuds-3-ergonomic-design huawei-freebuds-3-ergonomic-design huawei-freebuds-3-ergonomic-design

Почуствувајте ја удобноста во одличниот звук

Бионичниот дизајн во форма на делфин на HUAWEI FreeBuds 3 се вклопува во вашите уши за поудобно и стабилно носење, додека го испорачува фокусираниот звук длабоко во вашите уши. Дизајнот со отворено вклопување е ергономски дизајниран за максимална удобност.

huawei-freebuds-3-kirin-a1-chipset

Револуција во чипсет:
Редефинирање на Bluetooth врската

Опремена со 1-ви светски сертифициран BT / BLE двоен режим Bluetooth 5.1 SoC, HUAWEI Isochronous Dual Channel технологија за пренос и аудио-процесор од 356 MHz водечки во својата класа, HUAWEI FreeBuds 3 обезбедува стабилна, брза Bluetooth врска, како и точна аудио и видео синхронизација. Игрите се позабавни, а видеата се импресивни.

huawei-freebuds-3-kirin-a1-chipset
huawei-freebuds-3-anti-jamming

Ултра-ниска латентност, висока синхронизација

Чипот Kirin A1 исто така овластува дво-канален синхрон систем за пренос за да ја намали латентноста, за потопно, синхронизирано аудио додека играте или гледате видеа.

huawei-freebuds-3-low-latency

HUAWEI изохрон двоен канал1

Со овој високо ефикасен протокол за пренос на Bluetooth, аудио информациите на левиот и десниот канал се пренесуваат на левата и десната ушница, синхроно и одделно.

huawei-freebuds-3-dual-channel-transmission

Анти-заглавување, стабилни врски

Чипот Kirin A1, антената со високи перформанси и оптимизираниот коденер гарантираат стабилна врска со Bluetooth и можности за спречување на звуци за HUAWEI FreeBuds 3 дури и во сложени околини, како што се аеродромите и трговските центри.

huawei-freebuds-3-anti-jamming

Ултра-ниска латентност,
висока синхронизација

Чипот Kirin A1 исто така овластува дво-канален синхрон систем за пренос за да ја намали латентноста, за потопно, синхронизирано аудио додека играте или гледате видеа.

HUAWEI
изохрон двоен канал1

Со овој високо ефикасен протокол за пренос на Bluetooth, аудио информациите на левиот и десниот канал се пренесуваат на левата и десната ушница, синхроно и одделно.

Анти-заглавување,
стабилни врски

Чипот Kirin A1, антената со високи перформанси и оптимизираниот коденер гарантираат стабилна врска со Bluetooth и можности за спречување на звуци за HUAWEI FreeBuds 3 дури и во сложени околини, како што се аеродромите и трговските центри.

huawei-freebuds-3-environmental-noise-reduction huawei-freebuds-3-environmental-noise-reduction
huawei-freebuds-3-environmental-noise-reduction huawei-freebuds-3-environmental-noise-reduction huawei-freebuds-3-environmental-noise-reduction

Чисто слушање
со активно намалување на бучава

ANC во комбинација со водечки во аудио процесорот обезбедува прецизно намалување на бучавата во околината што се оптимизира во реално време, снимајќи и откажувајќи ја бучавата во позадина додека се менува. Без разлика во преполното метро или бучен ресторан, сепак можете да уживате во кристално чиста музика.

huawei-freebuds-3-pure-talking huawei-freebuds-3-pure-talking

Секогаш биди слушнат

Благодарение на интелигентниот чипсет A1, HUAWEI FreeBuds 3 може да ја елиминира бучавата во позадина за време на повиците и да го подобри вашиот глас истовремено. Повиците звучат како разговори лице-в-лице.

huawei-freebuds-3-triple-channel-fusion

Сензор за коски

Сензор за коски,
јасно расчистување

Со вградениот сензор за глас на коска, HUAWEI FreeBuds 3 може подобро да го одбере вашиот глас преку вибрациите на коските, така што вашиот глас соодветно ќе се подобри за да може да се разјасни и издвои за време на телефонските повици додека амбиенталниот шум е намален.

huawei-freebuds-3-aerodynamic-mic-duct-design
huawei-freebuds-3-aerodynamic-mic-duct-design
huawei-freebuds-3-aerodynamic-mic-duct-design

Аеродинамичен дизајн на микро канали

Бучавата од ветерот ги уништува важните повици. Дизајнот со аеродинамички микро канали може да го потисне ветерот за да се намали бучавата ефикасно и да може да имате јасни повици за време на одење во ветровит ден, џогирање или дури и возење со брзина од 20 км на час.2

Звук со квалитет на студиски

Динамиката со висока прецизност и чувствителност од 14 мм е внимателно наместен за да овозможи секоја нота да биде вратена на оригиналната сјајност. Вие заслужувате подобар звук.

Бас

Комплексна бас-цевка која паметно ја зафаќа секоја моќност на слушалките. Погласен, посилен, поцврст и манжетен звук. Се чувствувате како да уживате во музиката во студио.

huawei-freebuds-3-high-quality-sound huawei-freebuds-3-high-quality-sound huawei-freebuds-3-high-quality-sound huawei-freebuds-3-high-quality-sound

Kirin A1

Бас

14 mm Driver

huawei-freebuds-3-high-quality-sound huawei-freebuds-3-high-quality-sound huawei-freebuds-3-high-quality-sound huawei-freebuds-3-high-quality-sound

Kirin A1

Бас

14 mm Driver

Звук со квалитет на студиски

Динамиката со висока прецизност и чувствителност од 14 мм е внимателно наместен за да овозможи секоја нота да биде вратена на оригиналната сјајност. Вие заслужувате подобар звук.

Бас

Комплексна бас-цевка која паметно ја зафаќа секоја моќност на слушалките. Погласен, посилен, поцврст и манжетен звук. Се чувствувате како да уживате во музиката во студио.

huawei-freebuds-3-paring
huawei-freebuds-3-paring

Отворено,
инстант конектирање

При првото конектирање на HUAWEI FreeBuds 3,
едноставно кликнете на прозорецот кој ќе ви се појави за да ги вклучите.3
Секое следно конектирање се случува автоматски.
Уживајте во омилената музика веднаш.

huawei-freebuds-3-intelligent-sensation
huawei-freebuds-3-intelligent-sensation huawei-freebuds-3-intelligent-sensation huawei-freebuds-3-intelligent-sensation

Допрете на ритамот

Интуитивните контроли на HUAWEI FreeBuds 3 беспрекорно и лесно се вклопуваат во вашиот живот. Допрете на иконата десно за репродукција / вклучување музика или лево за да ја вклучите / исклучите функцијата ANC. Репродукцијата паузира кога ќе извадите слушалките и продолжува откако ќе ги вратите.4

huawei-freebuds-3-wireless-charge-battery-life

Паметно полнење,
останете во движење

Освен за користење на традиционалниот комплет за полнење USB Type-C, можете едноставно да го поставите уредот на безжичен полнач за брзо полнење или да користите HUAWEI паметен телефон за обратно полнење.5 Целосно наполнетата опаковка може да поддржува околу 4 пати полнење на слушалките.6 Технологијата го олеснува полнењето.

4 часа

репродукција со едно полнење

20 часа

на репродукција заедно со полначот / опаковка

Поставување на cookie