HUAWEI FreeBuds 4i
 • HUAWEI FreeBuds 4i
Ceramic White,Carbon Black
 • По слушалка

  Висина: 37,5 мм

  Ширина: 21 мм

  Длабочина: 23,9 мм

  Тежина: Околу 5,5 гр

  Кутија за полнење

  Висина: 48,0 мм

  Ширина: 61,8 мм

  Длабочина: 27,5 мм

  Тежина: Околу 36,5 гр

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерења помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Двете слушалки користат вградени капацитивни сензори

 • 10 mm Dynamic 

 • Компатибилност со Bluetooth: BT 5.2

  Поп-ап поврзување: поддржано*

  Wear detection: поддржано

  *За паметни телефони кои работат со EMUI10 или погоре.

 • Капацитет на батеријата:

  По слушалка: 55 mAh (мин.) *кутија за полнење: 215 mAh (мин.) *

  Време на работа:

  Времетраење на репродукција на музика: 10 часа (со оневозможено намалување на бучавата) **

  Времетраење на репродукција на музика: 7,5 часа (со вклучено намалување на бучавата) **

  Времетраење на гласовен повик: 6,5 часа (со оневозможено намалување на бучавата) ***

  Времетраење на гласовен повик: 5,5 часа (со вклучено намалување на бучавата) ***

  Тип на батерија:

  Литиум-јонска полимер батерија

  *Huawei спроведе тестови со прототип на слушалките HUAWEI FreeBuds 4i и придружниот софтвер користејќи го телефонот HUAWEI P40.

  **Тест за репродукција на музика: Слушалките беа поврзани на телефонот преку Bluetooth за репродукција на музика во формат AAC со јачина на звук поставена на 50%. Батеријата беше целосно испразнета сè додека музиката не престана да свири од една од слушалките.

  ***Тест за гласовен повик: Слушалките беа поврзани на телефонот преку Bluetooth со јачина на звук поставена на 50%. Потоа се спроведуваше гласовен повик сè додека гласот не можеше да се слушне од една од слушалките.

  Траењето на батеријата ќе се разликува во зависност од поставките на уредот, употребата и другите фактори.

 • Контрола на допир: двапати / долго притискање

 • Active noise cancellation

  Call noise cancellation

 • Слушалки

  Силиконски навлаки за слушалки (три големини)

  Кутија за полнење

  Кабел за полнење USB-C

  Водич за брз почеток

  Безбедносни информации

  Гарантна картичка