HUAWEI FreeBuds Pro

HUAWEI FreeBuds Pro

Редефинирајте го намалувањето на бучавата

Намалете ја бучавата, нурнете во ритмовите.
Слушајте, секогаш бидете поврзани.
Почувствувајте ја музиката со HUAWEI FreeBuds Pro.
Потопен звук, инспиративен стил.

Намалување на хибриден активен шум

Намалете го звукот од внатре и однадвор

Усвојувајќи ја хибридната активна технологија за намалување на бучавата, микрофоните со внатрешно и надворешно откривање на преостаната бучава надвор од уво и во уво, а потоа динамичките двигатели генерираат точни сигнали против бучава. Постигнувајќи ефект на намалување на бучавата до 40 dB1, HUAWEI FreeBuds Pro ви овозможуваат да почувствувате спокојство и чист звук.

Интелигентен динамичен ANC

Прочитајте ја околината, оптимизирајте го намалувањето на бучавата

Препознавајќи ги звуците на околината интелигентно, HUAWEI FreeBuds Pro го менува режимот за намалување на бучавата соодветно за подобро искуство со слухот.

 • HUAWEI Freelace Pro- intelligent-dynamic-ANC
  HUAWEI Freelace Pro- intelligent-dynamic-ANC

  Ultra Mode

  Опуштете се со значително намалување на бучавата кога патувате. Изгубете се во музиката и држете се подалеку од било какво вознемирување.

 • HUAWEI Freelace Pro- intelligent-dynamic-ANC
  HUAWEI Freelace Pro- intelligent-dynamic-ANC

  Cozy Mode

  Ве одржува фокусирани со намалување на звуците од превртување хартија, пишување, компјутери и повремени разговори на работното место, библиотеките и другите тивки средини.

 • HUAWEI Freelace Pro- intelligent-dynamic-ANC
  HUAWEI Freelace Pro- intelligent-dynamic-ANC

  General Mode

  Уживајте во извонредната музика или звуци од игри во раздвижени улици или преполни кафулиња бидејќи амбиенталните звуци се намалуваат значително.

Voice Mode

Препуштете се на звукот, нека гласот биде уште почист

Нема потреба да ги вадите слушалките. Само долго притиснете, и можете да преминете во режим на свесност и повторно да се поврзете со вашата околина. Уникатниот режим на глас2 ги намалува амбиенталните звуци за да се издвојат човечките гласови. За да не ги пропуштите аеродромските преноси или брзиот разговор со пријателите што поминуваат.

 • Voice Mode
  HUAWEI Freelace Pro-awareness-mode
 • Awareness Mode
  HUAWEI Freelace Pro-awareness-mode
 • Исклучено
  HUAWEI Freelace Pro-awareness-mode

Зачудувачки звук во секој момент

HUAWEI FreeBuds Pro испорачува моќен и динамичен звук за да можете да уживате во автентичната музика како да сте на концерт.

Динамичен возач

Благодарение на високата магнетна густина и супериорната стабилност обезбедена од возачот од 11 мм
, слушалките испорачуваат зголемен бас и овозможуваат импресивно намалување на бучавата.

HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure

Динамично прилагодување3

HUAWEI FreeBuds Pro открива промени во сигналот кој го слушаат корисниците во реално време во увото и ги зема предвид облиците на ушите и носењето, за динамично да ги реализира прилагодувањата на EQ што носи идеална крива на одговор на фреквенцијата. Дури и за време на тренинзите, можете да уживате во непрекината и чиста музика.

Исклучи звук, слушни глас

Новото хибридно поништување на бучавата на повик комбинира систем од 3 микрофони и сензор за глас за да се намалат звуците во заднината и да се подобрат човечките гласови за кристално јасни повици.

Сензор за глас базиран на вибрации од коски

За време на повик, сензорот за глас открива и ги зајакнува човечките
гласови со толкување на коскените вибрации за јасна испорака на звук.

HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure

Систем со 3 микрофони

Два микрофони со поглед кон надвор точно го земаат звукот од правецот на вашиот глас, додека микрофонот свртен кон внатре го прави вашиот глас појасен.

Почувствувајте го ветрот,
а не бучавата

Нежната структура на ветровите и флуидниот механички дизајн го елиминираат секој звук на свирење (струење) предизвикан од триењето на воздухот. Слободно уживајте во ветерот при одење,
трчање и возење велосипед.4

HUAWEI Freelace Pro-structure

Двоен дизајн против
бучава и ветер

Двата микрофона на горниот и долниот крај на
стеблото на ушната школка се опремени со цевка за
откажување на бучавата против ветерот за да се
елиминира бучавата од ветерот.

HUAWEI Freelace Pro-structure

Двојна антена,
беспрекорна врска

Одликувајќи се со дизајн со двојна антена, HUAWEI FreeBuds Pro обезбедува широко покривање на сигналот. Дури и ако вашиот телефон е во торба, џеб или област со прекини, вашите HUAWEI FreeBuds Pro сепак нудат стабилна врска.

Интелигентна двојна
антена

Секоја слушалка има две Bluetooth-антени кои обезбедуваат целосна покриеност
на сигналот, обезбедувајќи непречена комуникација,
без оглед на околните пречки.

HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure

Чипсет

Компактен, но моќен, чипсет со сертифициран Bluetooth 5.2 ја намалува
латентноста на неверојатни 180 ms5, носејќи исклучително непрекинато
искуство.

HUAWEI Freelace Pro-structure
HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure
HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure
HUAWEI Freelace Pro-structure
HUAWEI Freelace Pro-structure
HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure
HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure HUAWEI Freelace Pro-structure

Динамичен возач

Благодарение на високата магнетна густина и супериорната стабилност обезбедена од возачот од 11 мм, слушалките испорачуваат зголемен бас и овозможуваат импресивно намалување на бучавата.

Динамично прилагодување3

HUAWEI FreeBuds Pro открива промени во сигналот кој го слушаат корисниците во реално време во увото и ги зема предвид облиците на ушите и носењето, за динамично да ги реализира прилагодувањата на EQ што носи идеална крива на одговор на фреквенцијата. Дури и за време на тренинзите, можете да уживате во непрекината и чиста музика.

Сензор за глас базиран на вибрации од коски

За време на повик, сензорот за глас открива и ги зајакнува
човечките гласови со толкување на коскените вибрации за јасна испорака на звук.

Систем со 3 микрофони

Два микрофони со поглед кон надвор точно го земаат звукот од правецот на вашиот глас, додека микрофонот свртен кон внатре го прави вашиот глас појасен.

Двоен дизајн против
бучава и ветер

Двата микрофона на горниот и долниот крај на
стеблото на ушната школка се опремени со цевка за
откажување на бучавата против ветерот за да се
елиминира бучавата од ветерот.

Интелигентна двојна
антена

Секоја слушалка има две Bluetooth-антени кои обезбедуваат целосна
покриеност на сигналот, обезбедувајќи непречена комуникација,
без оглед на околните пречки.

Чипсет

Компактен, но моќен, чипсет со сертифициран Bluetooth 5.2 ја намалува
латентноста на неверојатни 180 ms5, носејќи исклучително непрекинато
искуство.

 • HUAWEI Freelace Pro-call

  Двојната структура на против-ветерна бучава обезбедува јасни повици за време на брзото возење.

 • HUAWEI Freelace Pro-gaming

  Почувствувајте ја возбудата на дело со брзо и прецизно искуство со игри.

Безжично висококвалитетно снимање6

Одете понатаму со вашиот Vlog

Кога снимате видеа, слободно одете понатаму за поширок преглед. Со висококвалитетното снимање на HUAWEI FreeBuds Pro, растојанието нема да го расипе зголемувањето на звукот, бидејќи опфаќа опсег на фреквенции до 20 Hz7 со стабилен пренос. Сè што можете да слушнете во реалниот свет е автентично репродуцирано, што го прави идеален гаџет за ентузијастички блогери.

HUAWEI Freelace Pro-pro-voice mode

Стилот што зборува за вас

HUAWEI FreeBuds Pro доаѓаат во три различни бои за да одговараат на обожаваниот звук: елегантен и темпераментен. Silver Frost со суптилен метален сјај, елегантен и дискретен Ceramic White за софистициран стил и класичен Carbon Black кој одговара на повеќето прилики.

HUAWEI Freelace Pro-design
Ceramic White
HUAWEI Freelace Pro-design
Silver Frost
HUAWEI Freelace Pro-design
Carbon Black

Носете ги цел ден

 • Стабилност

  Меките силиконски чепчиња за уши се достапни во 3 големини. Тестот за Тип Фит ви помага да ги изберете најсоодветните што се вклопуваат во вашите уши.8

 • Одговараат на увото

  Дизајнот на спроводливоста на предната и задната празнина на увото го балансира притисокот на воздухот во увото внатре и надвор, обезбедувајќи циркулација на воздухот за да се избегне непријатност.

 • Комфор

  Компактното и лесно тело прифаќа паметен дизајн што го прави скоро незабележлив во вашите уши за поголема удобност.

Паметна контрола на
дофат на прстите

Високо чувствителниот сензор точно одговара на вашите барања. Со лизгање, притискање или стискање, можете лесно да ја зголемите или намалите јачината на звукот, да повикувате или да ја менувате музиката. Паметни интеракции, лесни за контрола.

 • HUAWEI Freelace Pro-control

  Долго притискање

  Режим ANC / свесност

 • HUAWEI Freelace Pro-control

  Лизгање

  Лизгање нагоре: волумен +
  Лизгање надоле: волумен –

 • HUAWEI Freelace Pro-control

  Едно штипнување

  Плеј / Пауза музика
  Вклучување / Гасење на повик

 • HUAWEI Freelace Pro-control

  Две штипнувања

  Следна песна

 • HUAWEI Freelace Pro-control

  Три штипнувања

  Претходна песна

HUAWEI Freelace Pro-control

Подготвени да траат, уживајте

Со исклучено намалување на бучавата, еднократно полнење ви носи до 8-часовно слушање и до 36 часа9. Можете исто така да го користите вашиот паметен телефон или таблет компјутер за полнење на кутијата во движење.10

 • HUAWEI Freelace Pro-battery

  Со вклучено намалување на бучавата, еднократно полнење ви носи повик до 3,5 часа и 16 часа кога се заедно со кутијата за полнење.9

 • HUAWEI Freelace Pro-battery

  Со вклучено намалување на бучавата, еднократно полнење ви овозможува уживање во слушањето до 5 часа и до 22 часа заедно со кутијата за полнење.9

HUAWEI Freelace Pro-battery HUAWEI Freelace Pro-pro-long playback

Извади, Конектирај, Оди

Отворете ја кутијата за полнење, на вашиот телефон треба да се појави pop-up прозорец11 што поттикнува за прв пат да се поврзи или да продолжи со врската, додека покажува колку батерија ви останува.

HUAWEI Freelace Pro-pairing

Двојна врска со уредот, Беспрекорно префрлување

HUAWEI FreeBuds Pro може да се поврзат со два уреди истовремено.12 Со својата двојна врска со поддршка на паметни телефони, таблети, компјутери и други паметни уреди, можете да гледате видео на таблетот, но сепак достапни за да примате какви било телефонски повици со само штипнување на обете тела на слушалките. Не е потребен прекинувач за поврзување.

HUAWEI Freelace Pro-device-switch HUAWEI Freelace Pro-device-switch

Интелигентно откривање на компактност

Користете ја одликата за тестирање Тип Фит во апликацијата AI Life за да анализирате како слушалките се вклопуваат во вашите уши по носењето и подигнете ги најсоодветните приклучоци за уши за да уживате во подобро намалување на бучавата и повеќе извонреден звук.

Пронајдете ги вашите HUAWEI FreeBuds Pro

Пронајдете ги вашите HUAWEI FreeBuds Pro лесно со „Пронајди ги моите слушалки“13 во апликацијата AI Life, каде што мапата ги прикажува локациите на левата и десната ушна школка одделно и слушалките поставени во кутијата за полнење како целина. Можете исто така да направите ѕвонење на слушалки кога се близу.14

HUAWEI Freelace Pro-fit-detection HUAWEI Freelace Pro-pro-Find My Earphones
HUAWEI AI Life App

Земи ја AI Life за твојот
HUAWEI FreeBuds Pro

Извлечете максимум од вашите нови HUAWEI FreeBuds Pro со апликацијата AI Life. Со само неколку допири во апликацијата, можете да изберете од различни режими за контрола на бучавата, да откриете совршени совети за поставување на ушите, да ја следите локацијата на вашите слушалки, како и многу повеќе ексклузивни одлики.

Инсталирајте сега

Скенирајте го QR-кодот користејќи го вашиот мобилен уред, а потоа следете ги упатствата за преземање и инсталирање.

Зелена и здрава

Добивање на I степен на сертификација за индустриска глобална сертификација SGS, иновативната зелена технологија на HUAWEI FreeBuds Pro го презема водството меѓу зелените стандарди на индустријата.

Сертификација за SGS I степен
HUAWEI Freelace Pro-green-healthy

HUAWEI FreeBuds серија

Форма

In ear

Open-fit

In ear

Активно намалување на бучава

Адаптивна технологија за усогласување на ушите

X

X

Тежина на слушалка

5.5 g

4.1 g

6.1 g

Подобрување на басот

X

X

Големина на звучник

10 mm

14.3 mm

11 mm

Брзо полнење

Двојно поврзување

X

Гестови со допир за прилагодување на тонот

X

Позиционирање

Достапни ANC слушалки со долготрајна батерија

Исклучителна удобност при носење во
комбинација со ANC што одговара на ушите

Неверојатно дизајнирани ANC за next-level искуство

Discover
the latest headphones?

Discover the latest headphones?

HUAWEI FreeBuds Studio
More Headphones