HUAWEI FreeBuds 4i

HUAWEI FreeBuds 4i Kv
10 часа нон-стоп музика1|Активно намалување на бучавата
HUAWEI FreeBuds 4i Kv HUAWEI FreeBuds 4i Kv HUAWEI FreeBuds 4i Kv
Мини во големина,
модерен изглед
Куќиштето за полнење во овална форма е компактно и освежувачки оригинално во дизајнот, со нежно чувство на допир што ви овозможува да целосна синхронизација. Обликот, дизајнот и финишот на високо-лакираните слушалки го комплетираат вашиот модерен изглед. Слушалките доаѓаат во боите Ceramic White, Carbon Black, или Red - да ги исполнуваат вашите денови и ноќи со динамичен стил.
 • HUAWEI FreeBuds 4i color
  HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color
 • HUAWEI FreeBuds 4i color
  HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color
 • HUAWEI FreeBuds 4i color
  HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color
 • HUAWEI FreeBuds 4i color
  HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color
 • HUAWEI FreeBuds 4i color
  HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color HUAWEI FreeBuds 4i color
HUAWEI FreeBuds 4i color
HUAWEI FreeBuds 4i appearance
Обидете се да кликнете на слушалките HUAWEI FreeBuds 4i appearance
Куќиштето за полнење во овална форма е компактно и освежувачки оригинално во дизајнот, со нежно чувство на допир што ви овозможува да целосна синхронизација. Обликот, дизајнот и финишот на високо-лакираните слушалки го комплетираат вашиот модерен изглед. Слушалките доаѓаат во боите Ceramic White, Carbon Black, или Red - да ги исполнуваат вашите денови и ноќи со динамичен стил.
24/7 Удобност
HUAWEI FreeBuds 4i Comfortable
24/7 Удобност
HUAWEI FreeBuds 4i се ергономски дизајнирани за стабилно и пријатно прилагодување. Супер-лесните слушалки радикално го намалуваат притисокот што го чувствувате дури и по долго часовно користење. Носете ги цел ден во целосен комфор.2
HUAWEI FreeBuds 4i Comfortable 2
Слушнете го тоа што сакате
HUAWEI FreeBuds 4i Active Noise Cancellation On HUAWEI FreeBuds 4i Active Noise Cancellation Off
ANC исклученoANC вклученo
Сензорите во HUAWEI FreeBuds 4i активно детектираат и го намалуваат амбиенталниот шум.3 Без оглед каде се движите, секогаш можете да бидете задлабочени во саканата музика.
Системот со двоен-микрофон доаѓа со дизајн на процеп4 за ефикасно намалување на бучавата од ветер на отворено. Ексклузивната технологија за формирање на звук, во комбинација со технологијата за намалување на бучавата со ВИ, може прецизно да го издвои вашиот глас дури и во гласна средина. Слушајте и бидете слушнати, јасно и гласно, на секој повик.
HUAWEI FreeBuds 4i Slit-duct Design
Непречена комуникација,
вклучени слушалки
HUAWEI FreeBuds 4i Enviroment Awareness Mode
Не мора да ги извадите слушалките за да го слушнете амбиенталниот звук и да комуницирате со другите. Само притиснете ја слушалката и задржете за да преминете во Awareness Mode.
Батерија и музика
за целиот ден
HUAWEI FreeBuds 4i Battery 4
HUAWEI FreeBuds 4i Battery 1
HUAWEI FreeBuds 4i Battery 2
HUAWEI FreeBuds 4i Battery 3
HUAWEI FreeBuds 4i има извонредна издржливост. Може да слушате музика 10 часа континуирано со едно целосно полнење.1 Водечката технологија за брзо полнење овозможува 4 часовно аудио уживање со 10-минутно полнење - совршено кога брзате.5
10 часа
10 часа нон-стоп музика1
22 часа
континуирана репродукција заедно со кутија за полнење6
4 часа
аудио уживање со 10-минутно полнење5
HUAWEI FreeBuds 4i Crystal Clear Sound
 HUAWEI FreeBuds 4i 10mm Dynamic Diver
HUAWEI FreeBuds 4i Polymeric Diaphragm
Полимерна дијафрагма
10 мм динамички драјвер
Полимерна дијафрагма
10 мм динамички драјвер
Кристално чист звук што воодушевува
10 милиметарскиот драјвер носи богати инструментални хармонии, јасен вокал, бас и фино избалансиран звук. Импресионирајте се од опсегот на емоции што овие мали слушалки можат да ги предизвикаат.
Победи, каде и да одиш
HUAWEI FreeBuds 4i Low Latency
Со мала латентност7, аудиото и визуелните ефекти на вашата омилена игра секогаш се во синхронизација, давајќи предност за победа. Битката е во тек, каде и да одите!
Отвори, поврзи се
HUAWEI FreeBuds 4i Pop Up
Отвори, поврзи се
Само отворете ја кутијата за полнење и ќе се појави нотификација која ќе побара да се поврзете со HUAWEI FreeBuds 4i.8 Поврзете се еднаш, и од тогаш натаму, слушалките автоматски ќе се поврзат со вашиот телефон или таблет кога и да ја отворите кутијата за полнење.
Прецизно го чувствува вашиот допир
Двете слушалки имаат вградени сензори за интуитивни контроли на допир, поддржани од напреден алгоритам за попрецизна реакција. Пуштете музика, остварете повици и намалете ја бучавата, сè со неколку едноставни движења.
HUAWEI FreeBuds 4i Touch 2
HUAWEI FreeBuds 4i Touch 1
HUAWEI FreeBuds 4i Touch 1
Допрете двапати
Пушти / пауза на музика
Јави се / заврши го повикот
HUAWEI FreeBuds 4i Touch 1
Допрете двапати
Јави се / заврши го повикот
HUAWEI FreeBuds 4i Touch 1
Долго задржување
Вклучете / исклучете
ANC /
Awareness Mode
Двете слушалки имаат вградени сензори за интуитивни контроли на допир, поддржани од напреден алгоритам за попрецизна реакција. Пуштете музика, остварете повици и намалете ја бучавата, сè со неколку едноставни движења.
HUAWEI AI Life

Менаџирајте го вашиот
интелигентен живот

Превземете ја HUAWEU AI Life апликација (достапна на Android/iOS9) за полесно управување со вашите HUAWEI FreeBuds 4i. Управувајте со намалувањето на бучавата и гестовите на допир на HUAWEI FreeBuds 4i со леснотија, и откријте уште многу функции достапни на HUAWEI AI Life апликацијата.

Инсталирајте

Скенирајте го QR-кодот користејќи го вашиот мобилен уред, а потоа следете ги упатствата за преземање и инсталирање.

HUAWEI FreeBuds 4i HUAWEI Music HUAWEI FreeBuds 4i HUAWEI Music
HUAWEI FreeBuds 4i HUAWEI Music
Ваш момент, ваша музика
HUAWEI Music има за цел да обезбеди висококвалитетно и целосно сценарио за музичко искуство, со огромен музички каталог за стриминг.10

HUAWEI FreeBuds серија

Форма

In ear

Open-fit

In ear

Активно намалување на бучава

Адаптивна технологија за усогласување на ушите

X

X

Тежина на слушалка

5.5 g

4.1 g

6.1 g

Подобрување на басот

X

X

Големина на звучник

10 mm

14.3 mm

11 mm

Брзо полнење

Двојно поврзување

X

Гестови со допир за прилагодување на тонот

X

Позиционирање

Достапни ANC слушалки со долготрајна батерија

Исклучителна удобност при носење во
комбинација со ANC што одговара на ушите

Неверојатно дизајнирани ANC за next-level искуство

1.Кога HUAWEI FreeBuds 4i се целосно наполнети, може да репродуцираат музика до 10 часа континуирано. Податоците се од лабораториите на Huawei во стандардни услови: волумен на 50%, ANC исклучен и овозможен AAC. Вистинската состојба може да варира како резултат на јачината на звукот, изворот на аудио, околината и корисничките навики.

2.Забелешка: ако почувствувате каква било алергиска реакција додека ги користите HUAWEI FreeBuds 4i, веднаш прекинете ја употребата и консултирајте се со вашиот лекар.

3.Кога е вклучен ANC, можеби сте помалку свесни за опасностите околу вас, проверете дали сте во безбедна област.

4.Главниот микрофон го усвојува класичниот засечен дизајн на процепот и под-микрофонот го прифаќа оригиналниот дизајн на процепот, кој ефикасно ја намалува бучавата од ветер, предизвикана од триење на воздухот помеѓу двата отвори на микрофонот.

5.Овие податоци за полнење и траење на батеријата се применуваат само на жично полнење или на безжично полнење кога нема помалку од 80% батерија. Податоците се од лабораториите на Huawei во стандардни услови: волумен на 50%, ANC исклучен и овозможен AAC. Вистинската состојба може да варира како резултат на јачината на звукот, изворот на аудио, околината и корисничките навики.

6.Податоците се од лабораториите на Huawei во стандардни услови: волумен на 50%, ANC исклучен и овозможен AAC. Вистинската состојба може да варира како резултат на јачината на звукот, изворот на аудио, околината и корисничките навики.

7.Функцијата со мала латентност е погодна за паметни телефони и таблети кои работат со EMUI 11.

8.Функцијата за спарување е погодна за паметни телефони и таблети кои работат со EMUI10. Другите уреди поддржуваат спарување преку Bluetooth.

9.Кога апликацијата работи на iOS, фирмверот на слушалките треба да се ажурира на 1.9.0.176 или подоцна.

10.Содржината е различно претставена во зависност од земјите и регионите.